Άγιοι Ανάργυροι – Ανατροπή με τον 39χρονο δολοφόνο: Δεν τον δέχονται στις φυλακές Κορυδαλλού (Video)

Αρνείται το ψυχιατρείο του Κορυδαλλού να δεχτεί πίσω τον 39χρονο.

39χρο

Σε σήριαλ εξελίσσεται το θέμα της επιστροφής του 39χρονου δράστη της δολοφονίας της Κυριακής έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες του MEGA από πλευράς των φυλακών δεν τον δέχτηκαν στο σωφρονιστήριο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από πλευράς νοσοκομείου Κορυδαλλού υποστήριξαν ότι ο 39χρονος είναι μόλις διασωληνωμένος.

Αποτέλεσμα αυτού είναι σύμφωνα με αναφορές να επιστρέψει στο Αττικό νοσοκομείο ο δολοφόνος της Κυριακής.

Νωρίτερα, την πληροφορία ότι ο 39χρονος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και οδεύει συνοδεία αστυνομικής δύναμης προς τις φυλακές Κορυδαλλού, μετέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, κ. Γιαννάκος. Όπως είπε ο Μιχάλης Γιαννάκος στο Μega η νοσηλεία του δολοφόνου της 28χρονης μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε ολοκληρώθηκε και δρομολογήθηκαν ήδη οι διαδικασίες επιστροφής του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ωστόσο υπήρξαν νέα δεδομένα.

Ειδήσεις σήμερα:Κόλαφος για την κυβέρνηση η νέα δημοσκόπηση: Οι μισοί πολίτες δηλώνουν ότι στις ευρωεκλογές θα εκφράσουν την διαμαρτυρία τους

Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος: Ποιος είναι ο γιος της Κατερίνα Παπακώστα που βάζει υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ – Το ποίημα για τα Τέμπη

Viral video: Δημοσιογράφοι του Κρήτη TV κάνουν απλά τη δουλειά τους απέναντι στην κυβέρνηση και αποθεώνονται

Ηθοποιός πέθανε πάνω στη σκηνή του θεάτρου – Η ανάρτηση Μπιμπίλα