Αγία Βαρβάρα: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι μετά τη δολοφονία – «Μην μιλάς με πεθαμένους» (video)

Ποιος φαίνεται να ήταν ο λόγος που έκανε τον 69χρονο να δολοφονήσει τον γαμπρό του

Βαρβάρα

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση του 69χρονου ο οποίος δολοφόνησε τον γαμπρό του στην Αγία Βαρβάρα, καθώς στο φως έρχονται διάλογοι του δράστη λίγα λεπτά μετά το άγριο έγκλημα με την σύζυγό του η οποία διώκεται για συνέργεια στο φονικό.

Η σύζυγος του 69χρονου, ο οποίος σκότωσε με καραμπίνα τον άντρα της κόρης του φέρεται να τον προέτρεψε να διαπράξει τη δολοφονία του άνδρα, αφού του φώναξε «ρίξτου, ρίξτου» όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Alpha.

Στην γυναίκα έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για συνέργεια, καθώς με την συγκεκριμένη φράση φαίνεται πως πήρε μέρος στο να τελέσει το έγκλημα ο 69χρονος.

Η φράση όμως που φέρεται να ήταν κομβική στην απόφαση του 69χρονου να στρέψει το όπλο του στον γαμπρό του ήταν μία φράση, την οποία σύμφωνα με τον Alpha φέρεται να είπε το θύμα στην κόρη του, σε ερώτηση του παππού για την μαμά της.

«Τι κάνει η μητέρα σου, έχεις μιλήσει μαζί της;», φέρεται να είπε ο 69χρονος στην εγγονή του.

«Μη μιλάς σε πεθαμένους» υποστηρίζει μάρτυρας ότι της είπε το θύμα, την ώρα που κατέβαιναν από τον 1ο όροφο για να φύγουν και συνάντησαν τον δράστη.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο 69χρονος δράστης περίμενε με μια κυνηγετική καραμπίνα τον 57χρονο γιατρό στην αυλή του σπιτιού του και δεν δίστασε να πυροβολήσει μπροστά στα μάτια της εγγονής του, που εκείνη την ώρα γύριζε σπίτι με τον πατέρα της.

«Ακούστηκε μια αψιμαχία, όχι κάτι μεγάλο δεν καταλάβαμε κάτι. Ήμασταν μέσα. Ακούστηκε μετά ένας πυροβολισμός. Βγήκαμε έξω γιατί ήταν ησυχία και ακούστηκε.

Ώσπου να πάρουμε χαμπάρι τι γίνεται ακούστηκε και δεύτερος πυροβολισμός. Κάποιος ακούστηκε να φωνάζει: “Τι έκανες”, δεν μπορούσες να καταλάβεις εκείνη την ώρα ποιος.

Και μετά κατέβηκε ο πεθερός με τη καραμπίνα στο χέρι. Η γυναίκα του ήταν πίσω και προσπαθούσε να τον σταματήσει», περιγράφει γείτονας της οικογένειας, που άκουσε έντρομος τους πυροβολισμούς, λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα.

«Μέσα από το σπίτι ακούστηκε η φωνή, πρέπει να ήταν το παιδί. Χωρίς να είμαι μπροστά, πρέπει να ήταν εκεί το παιδί. Μαζί με το παιδί γύρναγε ο πατέρας», αναφέρει ο γείτονας.

Ο δράστης, το θύμα και η σύζυγος του, ήταν όλοι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας.

Ο 57χρονος ήταν γνωστός ουρολόγος και διατηρούσε ιατρείο στο Περιστέρι, η σύζυγος του είναι μικροβιολόγος, ενώ ο δράστης εργαζόταν χρόνια ως τραυματιοφορέας.

Το άλλο παιδί του 69χρονου, που ζούσε την ίδια πολυκατοικία με τους γονείς και την αδερφή του, είναι αστυνομικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς, δεν ενέκριναν το γαμπρό, καθώς ήταν μεγαλύτερος σε ηλικία και θεωρούσαν ότι δεν περνά καλά η κόρη τους.

Και τα δύο παιδιά, φέρεται να είχαν προβλήματα και να μην μιλούσαν με τους γονείς τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Οργή για τον Μητροπολίτη Λάρισας που έκραξε τους συγγενείς των θυμάτων – «Μην κάνετε θόρυβο» (video)

Μπέος: Απίστευτες δικαιολογίες για το «μαϊμού» στον Τετέι – «Μπορούν να το αλλάξουν μέσω τεχνητής νοημοσύνης» (video)

Παλαιό Φάληρο: Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του 26χρονου δημοσιογράφου Απόστολου Φουρνατζόπουλου (video)

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο – «Γραμμή λαίλαπας σαρώνει τη χώρα» λέει ο Μαρουσάκης