Newsroom

Newsroom

Αγία Παρασκευή: Μέλος δημοτικής παράταξης προσήχθη επειδή… μιλούσε για το έγκλημα στα Τέμπη

Καταγγελία για εκδικητική προσαγωγή - Αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του αποδοθεί κατηγορία

ΤΕΜΠΗ ΣΘΤΑΓΜΑ

Εκδικητική προσαγωγή μέλους της από την αστυνομία, την ώρα που πραγματοποιούσε ενημέρωση με θέμα τις κυβερνητικές ευθύνες για το έγκλημα στα Τέμπη, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη “Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή“.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Στ. Χ., υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης, πραγματοποιούσε παρέμβαση-ενημέρωση σε γειτονιά της Αγίας Παρασκευής για τη συμπλήρωση των δύο χρόνων από το δυστύχημα στα Τέμπη, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ προχώρησαν στην προσαγωγή του. Η παράταξη κάνει λόγο για στοχοποίηση, από την πλευρά της κυβέρνησης και των διωκτικών αρχών, των αγωνιστών και αγωνιστριών που μάχονται για την απόδοση των κρατικών ευθυνών για το δυστύχημα, καλώντας σε συμμετοχή στην απεργία της 28ης Φεβρουαρίου.

Όπως έγινε γνωστό, νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, και μετά από τηλέφωνα στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Παρασκευής από τον δημοτικό σύμβουλο και δικηγόρο Παναγιώτη Αντωνίου, αλλά και τον υπερασπιστή δικηγόρο Κώστα Παπαδάκη, το μέλος της παράταξης αφέθηκε ελεύθερο χωρίς να αποδοθεί κατηγορία.

Ειδικότερα, η παράταξη “Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή” καταγγέλλει τα εξής:

«Καταγγέλλουμε την άδικη προσαγωγή του Στ.Χ. μέλους και υποψήφιου δημοτικού συμβούλου του Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ ενώ έκανε παρέμβαση-ενημέρωση στη γειτονιά για την συμπλήρωση δύο χρόνων από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Στον αντίποδα του λαϊκού αιτήματος για την διαλεύκανση των συνθηκών που οδήγησαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή τόσων ανθρώπων και για την απόδοση των βαριών κρατικών ευθυνών, η κυβέρνηση και οι διωκτικές αρχές εξακολουθούν να στοχοποιούν αγωνιστές και αγωνίστριες. Καμία ανοχή σε αυτές τις πρακτικές. Όλοι/ες στην απεργία της 28ης Φεβρουαρίου. Δικαιοσύνη για τα Τέμπη. Καμία συγκάλυψη».

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Η πρώτη αντίδραση Κοκοτσάκη για την έκθεση – «Αντιγράφω μια πρόταση»

Τηλεφωνικές απάτες: Πώς οι απατεώνες αποκτούν τον αριθμό του κινητού σας

Η συγγραφέας Μάρω Βαμβουνάκη απαντά για την Καρυστιανού: «Ας είναι καλά, ας είναι ελεύθερη»

Τσελέντης: Ξεσπά για την παράνομη δόμηση στη Σαντορίνη – «Ποιον δουλεύετε βρε άθλιοι;»

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Ρόδος: Η πολεοδόμος έκρυβε πάνω από 75.000 ευρώ στον απορροφητήρα και τις κατσαρόλες της

astinoma preveza

Ρόδος: Η πολεοδόμος έκρυβε πάνω από 75.000 ευρώ στον απορροφητήρα και τις κατσαρόλες της

Έκπληκτοι οι αστυνομικοί που πραγματοποίησαν την έρευνα στο σπίτι της πολεοδόμου με τα ακριβά γούστα.