Γιάννης Αγγελάκας: Σάπια Ελλάδα μου θυμίζει η ματαίωση της συναυλίας των Rotting Christ

Ξεκάθαρη στάση αναφορικά με την μετάθεση της συναυλίας στην Πάτρα σε χώρο που διαχειρίζεται ο δήμος της πόλης παίρνει ο Γιάννης Αγγελάκας με μια αιχμηρή ανάρτηση μέσω facebook. Μάλιστα ο γνωστός καλλιτέχνης ξεκαθαρίζει πως αν δεν πραγματοποιηθεί η συναυλία του metal συγκροτήματος, τότε και ο ίδιος αναμένεται να ματαιώσει και και τη δική του εμφάνιση στην Πάτρα.

aggelakas

Ο δημοφιλής μουσικός, με μία ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, ανακοινώνει ότι εάν δεν πραγματοποιηθεί η συναυλία των Rotting Christ, δεν θα παίξει ούτε ο ίδιος στην Πάτρα.

Αναλυτικά: 

Rotting Greece μου μυρίζει η υπόθεση της ματαίωσης της συναυλίας των Rotting Christ στον πολυχώρο Αίγλη του δήμου Πατρέων.Αν δεν πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία τους είτε σήμερα κανονικά είτε την Κυριακή, μιας και θα έχει αποκατασταθεί το “τεχνικό πρόβλημα” μέχρι τότε,δεν πρόκειται ούτε εμείς να παίξουμε το Σάββατο στον συγκεκριμένο χώρο.Εύχομαι ο “προοδευτικός” δήμαρχος της Πάτρας να ξαναβρεί την χαμένη του αίγλη.

Γ.Αγγελάκας

Υπενθυμίζεται ότι η προγραμματισμένη για σήμερα συναυλία των Rotting Christ στον πολυχώρο Αίγλη ακυρώθηκε επειδή ο δήμος Πατρέων έκανε λόγο για τεχνικά προβλήματα. Η συναυλία έχει μεταφερθεί για άλλο χώρο, αλλά δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν όντως θα πραγματοποιηθεί.

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους