«Αγαπημένε μου Άρη»: Θα μπορούσε να κάνει άλλος από τον Άδωνη ποδαρικό στον Πορτοσάλτε;

«Εθιμοτυπικό» είναι πλέον για τους Άρη Πορτοσάλτε και Άδωνη Γεωργιάδη να συναντιούνται στην πρώτη εκπομπή της χρονιάς

adonis portosalte

Πρεμιέρα είχε σήμερα η ραδιοφωνική εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ και για μια ακόμη χρονιά, επίτιμος καλεσμένος ήταν ο Άδωνης Γεωργιάδης. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων φαίνεται ότι κατέχει θέση περιωπής στην εκπομπή του στενού του φίλου, Άρη Πορτοσάλτε, καθώς τον καλεί κάθε χρόνο για ποδαρικό.

«Την εκπομπή ανοίγει, όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια, κάνει το ποδαρικό δηλαδή, κυρίες και κύριοι έτσι για να κρατούμε τα εθιμοτυπικά, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης», είπε στην έναρξη της ραδιοφωνικής του εκπομπής ο Άρης Πορτοσάλτε, με τον Άδωνη Γεωργιάδη να παίρνει τη σκυτάλη και να μοιράζει ευχές για τον δημοσιογράφο και την εκπομπή του, αποκαλώντας τον μάλιστα «Αγαπημένε μου Άρη».

Για όσους βρίσκουν κάτι μεμπτό στις στενές σχέσεις μεταξύ του δημοσιογράφου και του υπουργού, μπορούν να ανατρέξουν στην πρωτοχρονιάτικη πίτα του Άδωνη Γεωργιάδη όπου αποθεώθηκε ο Άρης Πορτοσάλτε, μαζί με τον τρίτο της παρέας, τότε δημοσιογράφο και τώρα βουλευτή, Κωνσταντίνο Μπογδάνο, και να διαπιστώσουν ότι αυτή η συμμαχία είναι παλιά ιστορία. Κάτι τέτοιο προκύπτει και από παλιότερη «αποθέωση» του νυν υπουργού στον δημοσιογράφο.

 Άλλωστε, η Νέα Δημοκρατία έχει ενσωματώσει με ταχύτατους ρυθμούς μια σειρά από δημοσιογράφους αρχικά στα ψηφοδέλτια κι έπειτα στο επικοινωνιακό επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, σβήνοντας κάθε υποψία περί ύπαρξης μη ανταποδοτικής σχέσης μεταξύ μερίδας ΜΜΕ και κυβερνώντος κόμματος. 

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.