ΝΜ

Νίκος Μπογιόπουλος

«Αγάπη μου, είναι αυτό ακριβώς που νομίζεις»!

Απο δω και πέρα, οι γιδοκλέφτες, όχι μόνο θα δηλώνουν “αγάπη μου, είναι αυτό ακριβώς που νομίζεις”, αλλά θα καταγγέλλουν κιόλας – με την γίδα στην πλάτη – εκείνους που τους έπιασαν με την γίδα στην πλάτη!

Ο κ.Μητσοτάκης, ο ίδιος άνθρωπος που έλεγε “πώς τολμάτε να λέτε ότι παρακολουθούσα τον υπουργό μου και αντιπρόεδρό μου”, τον Χατζηδάκη, ο ίδιος άνθρωπος που έλεγε “πώς τολμάτε να λέτε ότι παρακολουθούσα τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων”, τον Φλώρο, βγήκε και είπε στη Βουλή ότι οι υποκλοπές των Χατζηδάκη-Φλώρου (που, τελικά γίνονταν, αλλά, βέβαια, αυτός δεν τις γνώριζε) ήταν “νόμιμες επισυνδέσεις”!

Κατόπιν αυτών, η φάση στην οποία έχουμε εισέλθει είναι η εξής:
Μέχρι τώρα, όσοι γιδοκλέφτες πιάνονταν με την γίδα στην πλάτη υποκρίνονταν το “αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις”. Απο δω και πέρα, οι γιδοκλέφτες, όχι μόνο θα δηλώνουν “αγάπη μου, είναι αυτό ακριβώς που νομίζεις”, αλλά θα καταγγέλλουν κιόλας – με την γίδα στην πλάτη – εκείνους που τους έπιασαν με την γίδα στην πλάτη!

Με άλλα λόγια, ό,τι ζήσαμε στη Βουλή ως επιστέγασμα του σκανδάλου των υποκλοπών, συνιστά το τέλος ακόμα και της όποιας προσχηματικής επίκλησης της έννοιας “αντικειμενική πολιτική ευθύνη”. Και την έναρξη, επίσημα και απροσχημάτιστα, της περιόδου που η αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία τους καθίσταται συνώνυμη του καθεστώτος “κάνω ό,τι γουστάρω”.

Τέτοια “αριστεία” είχαμε να δούμε από τότε που εκείνο το πιτσιρίκι φώναξε: “Ο βασιλιάς είναι γυμνός”!

Πηγή: Imerodromos 

 

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Μήνυση κατά του Γιώργου Λιάνη θα καταθέσει ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη – Τι προηγήθηκε

Μήνυση κατά του Γιώργου Λιάνη θα καταθέσει ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη – Τι προηγήθηκε

«Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ θα καταθέσει μήνυση στον Γιώργο Λιάνη για προσβολή της μνήμης της μητέρας…

Τολμάτε κ. Μητσοτάκη να εκφωνήσετε ολόκληρη τη φράση του Κένεντι που ξεπατικώσατε στη Γλυφάδα;

κενεντι μητσοτακης

Τολμάτε κ. Μητσοτάκη να εκφωνήσετε ολόκληρη τη φράση του Κένεντι που ξεπατικώσατε στη Γλυφάδα;

Η κακομεταφρασμένη φράση του Κένεντι που χρησιμοποίησε ο Μητσοτάκης αλλά δεν σημαίνει τίποτα χωρίς... CONTEXT