Αυτόκλητοι και παράκλητοι

Αυτόκλητοι όλης της χώρας, ενωθείτε. Οι παράκλητοι από παρακάλια δεν παίρνουν.

tasoulas

Aυτόκλητος ο Ράμμος! Έτσι τον αποκάλεσε ο Τασούλας ο παραβάτης. «Δεν υπάρχουν αυτόκλητοι καλεσμένοι στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας» είπε ο κακοποιητής αυτός θεσμών και διαφάνειας. Και, άμ’ έπος, άμ’ έργον, απαγόρευσε την είσοδο του προέδρου της ΑΔΑΕ στο άβατο της Βουλής, της οποίας προεδρεύει. Θα έρθει να ενημερώσει για τις υποκλοπές και τους ελέγχους του αν εμείς θέλουμε, όταν θέλουμε… Του έκλεισε την πόρτα στα μούτρα. Και στα μούτρα της Δημοκρατίας και του συντάγματος και τα δικά μας παρεμπιπτόντως, αλλά δεν έχουμε εμείς καμιά δουλειά μ’ αυτά. Αυτά είναι αποκλειστική αρμοδιότητα των παράκλητων.

Παράκλητος όμως ο Καλογρίτσας. Αυτός μάλιστα, και να ακουστεί πρέπει υπό τις θωπείες του παράκλητου Λοβέρδου, και να διαδοθεί ο λόγος της αληθείας και των SMS του από την παράκλητη ενημέρωση 108. Και να εισπράξει το χειροκρότημα των απανταχού αυτουργών επισυνδέσεων και απευθείας αναθέσεων. Όχι που θα ασχολούμαστε με τις υποκλοπές σε βάρος κάθε Φλώρου και τις αποκοπές κάθε Πάτση αειφόρου. Βγαίνει στην πασαρέλα η του Καλογρίτσα Ευθαλία και είμαστε πάτσι. Ρέει το χρήμα αυθωρεί και παραχρήμα. Φάκελοι και τσάντες από το χρηματοκιβώτιο του χρεοκοπημένου εργοδότη της στα ταμεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτόκλητοι είναι επίσης οι δημοσιογράφοι που επιμένουν σε ανασκαφές των απορρήτων χωρίς την άδεια του Πέτσα, του Οικονόμου ή έστω της Πελώνη. Ρυπαρά δίκτυα που διαπράττουν προδοσία κατά της Δημοκρατίας, της οικονομίας, των επενδύσεων και τελικώς της πατρίδας, αντί να λάβουν μέρος στον χορό της παλλακίδας. Που τρυπώνουν σε πρωθυπουργικά πόθεν έσχες, σπίτια του Βολταίρου, υπόγεια του Κήρυκα των Χανίων, οφσόρ της δυναστείας, δουλειές της Νικολάου της τεραστίας, μυστικά και ψέματα της ΕΥΠ. Τρυπώνουν ακόμα και στις τσέπες όπου φυλάγονται οι θησαυροί του έθνους. Με καλή προμήθεια εκ των προτέρων καθορισμένη.

Για να είμαστε δίκαιοι, η περιφρόνηση για τους αυτόκλητους δεν είναι καινούργια. Ο Τσίπρας υπήρξε και παραμένει ο πρώτος αυτόκλητος. Αυτόκλητος στο Μαξίμου, χωρίς το διαβατήριο της εντιμότατης ελίτ μας και του Σαμαρά της. Κι όποιος πεισμώνει ότι τον κάλεσε εκεί η ψήφος του λαού δεν έχει καταλάβει τίποτα. Και κυρίως δεν έχει καταλάβει ποιος μοιράζει τις σχετικές προσκλήσεις και δίνει τα σχετικά διαβατήρια. Ο Τασούλας ήρθε να μας θυμίσει ποιος είναι το κράτος και ποιος το παρακράτος. Ποιοι κατέχουν το ταμείον και ποιοι χρεώνονται το μείον. Ποιοι, εντέλει, διαχωρίζουν τα πρόβατα από τα ερίφια. Τους αυτόκλητους από τους παράκλητους.

Αυτά. Και μια παραίνεση: αυτόκλητοι όλης της χώρας, ενωθείτε. Οι παράκλητοι από παρακάλια δεν παίρνουν. Ένα πράγμα μόνο φοβούνται: την εξέγερση των αυτόκλητων.

Πηγή: Η Αυγή

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…