«Αυτό το κουίζ μπορεί να μας καταστρέψει» – Πόσο καλά γνωρίζει η Έμα Στόουν τον Γιώργο Λάνθιμο; (Video)

Ο σκηνοθέτης και η ηθοποιός βρέθηκαν μπροστά στον φακό του Variety και απάντησαν σε κουίζ - Στη διάρκεια του παιχνιδιού δεν έλειψαν τα μεταξύ τους πειράγματα.

428068466 359690590276871 4276598699919737849 n

«Αισθάνομαι σίγουρος για το σενάριο. Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι μεταφέρει πολλά πράγματα, νομίζω, σε έξυπνους ανθρώπους» είπε ο Γιώργος Λάνθιμος για το Poor Τhings. Σκέφτεσαι: «Τι θα μου συμβεί; Τι έχω πει; Τι έχω κάνει;» Ενώ ο τρόπος που η Μπέλα προσεγγίζει τον κόσμο, έχει να κάνει μόνο με την εμπειρία. Έχει να κάνει μόνο με το πώς αισθάνεται για τα πράγματα» σχολιάζει η Έμα Στόουν σε ένα άλλο σημείο, για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Μπέλα Μπάξτερ, που υποδύθηκε.

Το διάσημο κινηματογραφικό δίδυμο που διαπρέπει τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα το «Poor Things» που έχει 11 υποψηφιότητες στα επερχόμενα Όσκαρ, πήρε ανά χείρας πινακάκια και μαρκαδόρους και έδωσε απαντήσεις στις ερωτήσεις του Variety.

Οι ερωτήσεις προς τον Γιώργο Λάνθιμο και την Έμα Στόουν ήταν και σε προσωπικό επίπεδο αλλά και για την επαγγελματική τους πορεία, ενώ το τελικό σκορ των σωστών απαντήσεων απέδειξε ότι μάλλον ο Έλληνας σκηνοθέτης γνωρίζει καλύτερη την ηθοποιό, παρά το αντίθετο…

Στη διάρκεια του παιχνιδιού δεν έλειψαν τα μεταξύ τους πειράγματα, δείχνοντας την οικειότητα μεταξύ τους, με το βίντεο να είναι άκρως απολαυστικό. Μάλιστα κάποια στιγμή αστειεύτηκαν λέγοντας ότι το βίντεο θα τους… χωρίσει!

Quiz: Πόσο καλά γνωρίζεστε;

Το δίδυμο βρέθηκε μπροστά στο φακό του Variety, ώστε να απαντήσουν κάποιες ερωτήσεις, και να διαπιστώσουν πόσο καλά γνωρίζει ο ένας την άλλη -φυσικά δεν έλειψε η πλάκα και τα πειράγματα-. Το «παιχνίδι ερωτήσεων» συμπεριελάμβανε μεταξύ άλλων ερωτήματα σχετικά με το αγαπημένο άθλημα του Γιώργου Λάνθιμου όταν ήταν μικρός, στο οποίο η Στόουν απάντησε σωστα -δηλαδή μπάσκετ-.

Η Στόουν όμως φάνηκε να ξεχνάει ποια είναι η μεγαλύτερη φοβία του σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου, καθώς δεν έδωσε την ορθή απάντηση στο εν λόγω ερώτημα του κουίζ. Ο Γιώργος Λάνθιμος όπως λέει φοβάται περισσότερο το να αρρωστήσει, όμως η συνοδοιπόρος του έγραψε πως ο φόβος του είναι ο θάνατος. «Δεν το ξέρεις, ενώ το έχουμε συζητήσει τόσες φορές» είπε χαριτολογώντας και συμπλήρωσε ότι «αυτό το κουίζ μπορεί να μας καταστρέψει».

«Ο τρόπος που η Μπέλα προσεγγίζει τον κόσμο, έχει να κάνει μόνο με την εμπειρία. Έχει να κάνει μόνο με το πώς αισθάνεται για τα πράγματα»

Ενώ η Έμα απάντησε γελώντας, ότι η αρρώστια είναι η διαδικασία που οδηγεί στον θάνατο, άρα είναι σωστή.

Όταν η ερώτηση έφτασε στο «για πόσα βραβεία Όσκαρ έχει προταθεί η Έμα Στόουν» ο σκηνοθέτης φάνηκε σίγουρος για την απάντηση, γράφοντας γοργά – γοργά «3». Και μαντέψτε. Η απάντηση του ήταν σωστή.

Σε γενικές γραμμές ο Γιώργος Λάνθιμος φάνηκε να είναι «περισσότερο γνώστης» καθώς φάνηκε να θυμάται περισσότερα πράγματα για την Έμα Στόουν.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο του Variety

Συνέντευξη: Είναι φεμινιστική ταινία το Poor Things;

Στο «τραπέζι του Variety», ήρθε και το αν ο σκηνοθέτης αναγνωρίζει το Poor Things, σαν μια φεμινιστική ταινία. Πιο συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Stephen Rodrick, τον ρώτησε: «Μεγάλο μέρος του θορύβου γύρω από το «Poor Things» ήταν ότι πρόκειται για ένα φεμινιστικό ντοκουμέντο – μια ματιά στο πώς κάθε άντρας, ακόμη και εκείνοι που αγαπούν τη Μπέλα, προσπαθεί να της πάρει κάτι. Εσύ πως το βλέπεις;»

Με τον Λάνθιμο να απαντάει: «Δεν μου αρέσει πραγματικά να μπαίνω σε μια αναλυτική συζήτηση για το τι σημαίνει, ποια είναι τα θέματα, ποιοι είναι οι χαρακτήρες(…)Αισθάνομαι σίγουρος για το σενάριο. Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι μεταφέρει πολλά πράγματα, νομίζω, σε έξυπνους ανθρώπους. Επομένως, δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε περαιτέρω.

Και στην πραγματικότητα πιστεύω ότι είναι επικίνδυνο να μπαίνουμε πολύ σε αυτές τις συζητήσεις, γιατί τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πολύ μονοδιάστατα».

Δείτε όλο το κουίζ στο βίντεο του Variety:

Με τη σειρά της, η Έμα Στόουν, απάντησε την εξής ερώτηση: «Έμα, ξέρω ότι έχεις παλέψει με το άγχος. Το σκέφτηκα αυτό καθώς κάνεις τα πρώτα απίστευτα εκστατικά, χαρούμενα βήματα του χορού της Μπέλα, όταν ανεβαίνεις στο τραπέζι και απλά κινείσαι. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι σε αυτόν τον χαρακτήρα που σκέφτηκες: «Δεν θα ήταν φανταστικό να μην ντρέπεσαι ή να μην σε απασχολεί τι σκέφτονται οι άλλοι».

Απαντώντας: «Νομίζω ότι γι’ αυτό ήμουν τόσο ξετρελαμένη μαζί της. Είναι η ιδέα του να μη ζεις με αυτή την αυτοκριτική ή τη ντροπή, όπως λες, ή τα κοινωνικά συμβόλαια που κάνεις ως παιδί μεγαλώνοντας. Και μέρος της φύσης του άγχους είναι ότι πάντα ελέγχεις τον εαυτό σου. Κατά κάποιο τρόπο – είναι φρικτό να το λέω – είναι μια πολύ εγωιστική κατάσταση. Χωρίς να θέλω να προσβάλω τους άλλους ανθρώπους με άγχος – το έχω ακόμα – αλλά είναι επειδή σκέφτεσαι πολύ τον εαυτό σου.

Σκέφτεσαι: «Τι θα μου συμβεί; Τι έχω πει; Τι έχω κάνει;» Ενώ ο τρόπος που η Μπέλα προσεγγίζει τον κόσμο, έχει να κάνει μόνο με την εμπειρία. Έχει να κάνει μόνο με το πώς αισθάνεται για τα πράγματα».

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΡΤ: Ρεπόρτερ από τη Θεσσαλονίκη δάκρυσε στον «αέρα» για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ (video)

Κόρινθος: Δημοτική υπάλληλος και η σύζυγος του «Παλαιοχριστιανού» – Δούλευε σε άλλο δήμο (video)

Γάμος ομοφύλων: Δημοσιεύθηκε η αναγγελία για τον πρώτο γάμο γυναικών – Τη δημοσίευσαν η Δανάη και η Αλεξία (Εικόνα/ Βίντεο)

Πορτοσάλτε: Άλλο λέβελ προπαγάνδας – Ο Μητσοτάκης τώρα οργανώνει συλλαλητήρια εναντίον του (video)

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…