Newsroom

Newsroom

Αυτιάς: Τα ευρωπαϊκά προγράμματα στο Πέραμα και η πόλη πρότυπο (video)

Ο Γιώργος Αυτιάς χωρίς να έχει ανακοινωθεί επίσημα από τη ΝΔ έχει ξεκινήσει δυναμικά την προεκλογική εκστρατεία του για τις ευρωεκλογές

Αυτιάς

Ο Γιώργος Αυτιάς εδώ και καιρό, παρά το γεγονός ότι δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, κυκλοφορεί σαν υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας για την Ευρωβουλή τόσο σε κομματικές όσο και σε διάφορες κοινωνικού τύπου εκδηλώσεις.

Η συμμετοχή στο ευρωψηφοδέλτιο της «γαλάζιας» παράταξης πρέπει να θεωρείται δεδομένη, άλλωστε πάλεψε χρόνια για αυτή μέσα από τις εκπομπές και συνεχίζει να το κάνει αφού η εκπομπή του στον ΣΚΑΙ συνεχίζεται κανονικά.

Πάντως ο δημοσιογράφος φαίνεται πως έχει μπει ήδη στο νόημα της πολιτικής και αρχίζει να τάζει ευρωπαϊκά προγράμματα, θεωρώντας μάλλον δεδομένη την εκλογή του.

Πιο συγκεκριμένα σε βίντεο που έβγαλε με το δήμαρχο Περάματος, Γιάννη Λαγουδάκο, ο ένας δηλώνει την στήριξή του στην υποψηφιότητα και ο άλλος υποσχέθηκε στον «Δήμαρχο των δημάρχων» ευρωπαϊκά προγράμματα που θα κάνουν το Πέραμα «πόλη πρότυπο».

Ο απίστευτος διάλογος των Αυτιά – Λαγουδάκου

Ειδήσεις σήμερα:

Μανώλης Σφακιανάκης: Διεγράφη από τον Χαρδαλιά μετά το σάλο για τις δηλώσεις του

Νότης Σφακιανάκης: Ετοιμάζεται για την Ευρωβουλή; – Το κόμμα που του έκανε πρόταση

Απίστευτη δήλωση του Μ. Σφακιανάκη για τη γυναικοκτονία – Η 28χρονη προκαλούσε γιατί φαινόταν ευτυχισμένη στα social media! (video)

Πορτοσάλτε: Οργή με τις δηλώσεις για τη γυναικοκτονία – «Φταίνε 3, 4 πιτσιρικάδες που μπήκαν στην αστυνομία» (video)