Αυτιάς: Η ευρωβουλή, η αποχώρηση από την τηλεόραση και η αντικατάσταση (video)

«Παραμένω στην υπηρεσία της ενημέρωσης του τηλεθεατή. Δεν υπάρχουν ακόμα ανακοινώσεις», τονίζει μέχρις στιγμής ο Γιώργος Αυτιάς

Αυτιάς

Ο Γιώργος Αυτιάς όπως ακούγεται ολοένα και περισσότερο τον τελευταίο καιρό θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, γεγονός που δεν προκαλεί και ιδιαίτερη εντύπωση.

Τα σενάρια αντικατάστασης του Γ. Αυτιά

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αλλαγές στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ θα κινηθούν ως εξής: οι «Δεκατιανο» είναι πιθανό να περάσουν στη θέση του Γιώργου Αυτιά, με ενδεχόμενο να δημιουργηθεί νέα ενημερωτική εκπομπή στο διάστημα 10:00 – 12:00 ή να μετακομίσει η Μαρία Μπακοδήμου στη ζώνη 10:00 – 13:00.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες δύσκολα ο ΣΚΑΪ θα προχωρούσε στη δημιουργία νέας εκπομπής στο τέλος της σεζόν, ενώ και η μετακόμιση του «Γεια σου» φαντάζει πολύ δύσκολη καθώς δεν υπάρχει ο μηχανισμός στήριξης.

Τι λέει ο Γιώργος Αυτιάς

Ο Γιώργος Αυτιάς, σε δήλωσή του στο Mega Καλημέρα, τόνισε ότι: «Παραμένω στην υπηρεσία της ενημέρωσης του τηλεθεατή. Δεν υπάρχουν ακόμα ανακοινώσεις. Δεν υπάρχει αντικαταστάτης.

Ο χρόνος είναι πολύς μέχρι τότε. Οι ευρωεκλογές είναι στις 9 Ιουνίου, βάσει νομοθεσίας θα πρέπει να σταματήσω ένα μήνα πριν, δηλαδή στις 9 Μαΐου».

Ραγδαίες εξελίξεις στην εξαφάνιση της Σταυρούλας- Εντοπίστηκε σορός γυναίκας στον Πόρο

σταθρουλα

Ραγδαίες εξελίξεις στην εξαφάνιση της Σταυρούλας- Εντοπίστηκε σορός γυναίκας στον Πόρο

Το μυστήριο της εξαφάνισης της Σταυρούλας (Σίσσυς) Γκουγκουλιά από την Κυψέλη προσπαθεί να λύσει η…

ΣΥΡΙΖΑ: Ετοιμάζεται πρόταση για άμεση εκλογή νέας ΚΕ και ΠΓ – Το διαψεύδει ο Στ. Κασσελάκης

6123787

ΣΥΡΙΖΑ: Ετοιμάζεται πρόταση για άμεση εκλογή νέας ΚΕ και ΠΓ – Το διαψεύδει ο Στ. Κασσελάκης

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ετοιμαστεί κείμενο, το οποίο αύριο, στην πρώτη μέρα του Συνεδρίου, θα…