Newsroom

Newsroom

Αυτιάς για ψήφους Σπαρτιατών: «Δεν μπορώ να απαντήσω – Εγώ δεν είμαι πολιτικός, δημοσιογράφος είμαι» (ηχητικό)

«Δεν είναι δουλειά μου ούτε να προσγειώνω αεροπλάνο, ούτε να κάνω εγχείρηση στο νοσοκομείο», ανέφερε ο Γιώργος Αυτιάς σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει ένα ακατανόητο επιχείρημα

6188958 1

Ο Γιώργος Αυτιάς φαίνεται πως έχει μπερδέψει κάποιους ρόλους καθώς μία θυμάται πως είναι δημοσιογράφος, μία ότι είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, ανάλογα την περίσταση.

Στην προκειμένη περίπτωση όταν ρωτήθηκε για το αν οι ψήφοι του ακροδεξιού μορφώματος των «Σπαρτιατών» είναι ευπρόσδεκτες, ο κ. Αυτιάς θυμήθηκε την δημοσιογραφική του ιδιότητα και τόνισε ότι δεν μπορεί εκείνος να απαντήσει για αυτό το θέμα.

Μάλιστα ξεκίνησε να λέει και κάποιες ακατανόητες δικαιολογίες που σίγουρα δεν ταιριάζουν σε έναν άνθρωπο που είναι πολύ πιθανό σε λίγο καιρό να εκπροσωπεί τη χώρας μας στο Ευρωκοινοβούλιο.

«Δεν μπορώ να σχολιάσω πράγματα ακόμα αν δεν περάσει η 9η Ιουνίου κα Γιάμαλη. Ρωτήστε με οικονομικά, εμένα δεν είναι δουλειά μου ούτε να προσγειώνω αεροπλάνο, ούτε να κάνω εγχείρηση στο νοσοκομείο, ούτε οτιδήποτε άλλο, κα Γιάμαλη συγχωρέσετε με, εγώ οικονομικά ξέρω.

Δεν μπορώ να απαντήσω. Ακούστε με, εγώ δεν είμαι πολιτικός είμαι ακόμα δημοσιογράφος τα υπόλοιπα θέματα δεν μπορώ να παρακολουθήσω εξελίξεις, τρέχω από το ένα μέρος στο άλλο.

Εμένα οι πολίτες με ρωτάνε δεν μπορώ να απαντήσω σε τίποτα, δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της γαλάζιας παράταξης.

Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου

Μυστικές δημοσκοπήσεις: Ποιοι χάνουν και ποιοι κερδίζουν – Οι 2 νικητές και οι 5 ηττημένοι

Αιμιλία Υψηλάντη: Αντέδρασε σε δημοσιογράφο – «Δεν καταλαβαίνω αυτή την ερώτηση»

Ακρίτα: Η ερώτηση στη Βίκυ Φλέσσα για τους νεκρούς στα Τέμπη – «Εμείς δεν σκοτώσαμε κανέναν»

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…