Δημήτρη Παπαθανασίου

Αυτή την Κυριακή το Documento παίρνει θέση

Θλίψη προκαλούν οι κραυγές απόγνωσης από τον Κάμπο 20 ημέρες μετά το δολοφονικό και καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας «Daniel».

golden boys documento

Τώρα που τα φώτα από τις κάμερες έσβησαν, τώρα που η Ενημέρωση 108 βρήκε άλλα πιο «ενδιαφέροντα» θέματα να προβάλλει, χιλιάδες άνθρωποι που έχασαν τα σπίτια τους και το βιος τους, συνεχίζουν να παλεύουν μόνοι και εγκαταλειμμένοι στα λασπόνερα.

Θλίψη προκαλεί, την ίδια ώρα, η κανονικότητα του ανάλγητου καθεστώτος Μητσοτάκη που πανηγυρίζει για την επενδυτική βαθμίδα, κάνει μπίζνες και δημόσιες σχέσεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και στέλνει τα ΜΑΤ να πετάξουν οικογένειες στο δρόμο.

Θλίψη προκαλεί η τραγωδία της ελληνικής αποστολής στη Λιβύη και η προσπάθεια επικοινωνιακής διαχείρισης από τον αρχιστράτηγο των καταστροφών, Κωνσταντίνο Φλώρο.
Θλίψη προκαλεί ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα σχολεία άνοιξαν με χιλιάδες κενά και 6.000 μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες δεν έχουν και δεν προβλέπεται να έχουν παράλληλη στήριξη.

Θλίψη προκαλούν και όσα συνέβησαν στο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ κατά την προεκλογική εκστρατεία. Αυτή την Κυριακή, όμως, το Documento παίρνει θέση. Γιατί η επόμενη μέρα πρέπει να ανήκει στην κοινωνία. Γιατί η κοινωνία έχει προσδοκίες για το τέλος της θλίψης…

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…