Αυτή η νύχτα μένει: «Όταν μια γυναίκα σου λέει όχι, σημαίνει όχι» – Το Twitter υποκλίνεται στον Μπισμπίκη

Την παράσταση, έκλεψε ο Βασίλης Μπισμπίκης ο οποίος υποδυόμενος τον Στρατή εξοργίζεται από το άγριο «πέσιμο» του Θανάση στη Ζέτα και τον αποτρέπει δυναμικά - Tο hashtag #nyxta κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Feu kKWXEAwFaaE

Πάταγο έκανε η πρεμιέρα της νέας σειράς του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», με το πρώτο επεισόδιο να αποσπά τα καλύτερα σχόλια από το τηλεοπτικό κοινό.

Οι δυο πρωταγωνιστές της σειράς και συγκεκριμένα, ο Γιάννης Στάνκογλου και ο Βασίλης Μπισμπίκης ξεκίνησαν με πολύ δυναμικό τρόπο, και ήδη φέρεται να έχουν κερδίσει το κοινό τους.

image 2

Ο τελευταίος, μάλιστα, για πολλούς ήταν ο πρωταγωνιστής στη σημαντικότερη -για πολλούς λόγους- σκηνή της πρεμιέρας.

Πιο αναλυτικά, στο πρώτο επεισόδιο οι τηλεθεατές είδαν πως «ο Χρήστος, ο δήμαρχος μιας επαρχιακής πόλης, ανακαλύπτει πως όσα γνώριζε εδώ και εικοσιπέντε χρόνια για τη ζωή του, για την οικογένειά του, για την γυναίκα του, ήταν ένα ψέμα.

Απέναντί του ο άνθρωπος που ευθύνεται για όλα, ο Στρατής Βαρδάρης. Κι ο κόσμος του, ένα σκυλάδικο στη μέση του πουθενά γεμάτο ανθρώπους που φτάνουνε στα όρια την ανθρωπιά, αλλά και την καταστροφή τους. Καθώς η Ζέτα και η Νίτσα έρχονται στο Αγρίνιο, κουβαλώντας τα δικά τους μυστικά, ο πόλεμος μεταξύ τους έχει ήδη ξεκινήσει και όλα παίζονται πια».

Την παράσταση, ωστόσο, έκλεψε ο Βασίλης Μπισμπίκης ο οποίος υποδυόμενος τον Στρατή εξοργίζεται από το άγριο «πέσιμο» του Θανάση στη Ζέτα και τον αποτρέπει δυναμικά.

Όταν ζητάει από τον Θανάση να του εξηγήσει τι έχει γίνει, εκείνος κάνει μια σεξιστική επίθεση στη Ζέτα και ο Στρατής του απαντά «Όταν μια γυναίκα σου λέει όχι, σημαίνει όχι! Κατάλαβες;» είναι η απάντησή του στη σεξιστική επίθεση του Θανάση στη Ζέτα, ενώ αμέσως μετά τον πετά με τις κλωτσιές έξω από το μαγαζί σε μια σκηνή που σχολιάστηκε ιδιαιτέρως, καθώς στέλνει πολλά μηνύματα σε διάφορους αποδέκτες…

Αποτέλεσμα ήταν το Twitter να αποθεώσει τον Βασίλη Μπισμπίκη με το hashtag #nyxta να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Δείτε την επίμαχη σκηνή:

Το Twitter αποθεώνει τον Βασίλη Μπισμπίκη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, όμως, αποθεώθηκε και για μια ακόμα σκηνή και συγκεκριμένα, για το βαρύ ζεϊμπέκικο που χόρεψε ως Στρατής.

Η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή και τους τίτλους ντύνει με τη φωνή της η Γιώτα Νέγκα που ερμηνεύει εξαιρετικά τη μεγάλη επιτυχία του Σταμάτη Κραουνάκη «Αυτή η νύχτα μένει», σε νέα ενορχήστρωση του Νίκου Κατσίκη.