Newsroom

Newsroom

Αυτή είναι η ταινία που προκάλεσε αϋπνίες στον Μάρτιν Σκορσέζε: «Δυσκολεύτηκα να κοιμηθώ» (video)

«Η ταινία “Pearl” είναι άγρια, μαγευτική» Αυτή είναι η ταινία που προκάλεσε αϋπνίες στον Μάρτιν Σκορσέζε

AP21347703416460

Διθυραμβικά ήταν τα σχόλια του Μάρτιν Σκορσέζε για τη νέα ταινία τρόμου του Τι Γουέστ, «Pearl»με πρωταγωνίστρια τη Μία Γκοθ,

Η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός Μία Γκοθ υποδύεται μία νεαρή γυναίκα που ζει με τον πατέρα της που έχει κινητικά προβλήματα, και την αυταρχική μητέρα της στο αγρόκτημά τους στο Τέξας.

Η ταινία είναι prequel της προηγούμενης ταινίας της A24 σε σκηνοθεσία Τι Γουέστ, «X», η οποία κυκλοφόρησε νωρίτερα την χρονιά του 2022.

Μάρτιν Σκορσέζε: Δυσκολεύτηκα να κοιμηθώ

Στην κριτική του, ο Μάρτιν Σκορσέζε αναφέρει: «Οι ταινίες του Τι Γουέστ έχουν ένα είδος ενέργειας που είναι τόσο σπάνιο στις μέρες μας, το οποίο τροφοδοτείται από μία αγνή, αμείωτη αγάπη για τον κινηματογράφο. Το νιώθεις σε κάθε καρέ».

«Η ταινία “Pearl” είναι άγρια, μαγευτική, με βαθιά – και εννοώ βαθιά – ανησυχητικά 102 λεπτά. Ο Γουέστ και η μούσα και δημιουργική σύντροφός του, Μία Γκοθ, ξέρουν πραγματικά πώς να παίζουν με το κοινό τους… πριν βάλουν το μαχαίρι στο στήθος μας και αρχίσουν να στρίβουν», σημειώνει o Αμερικανός βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης.

«Ήμουν ενθουσιασμένος, μετά ενοχλημένος, μετά τόσο ταραγμένος που δυσκολεύτηκα να κοιμηθώ. Αλλά δεν μπορούσα να σταματήσω να παρακολουθώ», τονίζει ο ίδιος.

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.