Αυτά που ξεχώρισαν στα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών – Τίναξε την μπάνκα ο Μητσοτάκης

Από το σπίτι του ενός εκατομμυρίου και κάτι, σε μερικά χρέη για αγορά διαμερίσματος

5927725

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών σύμφωνα με τη δήλωση για το οικονομικό έτος 2021. Λίγο νωρίτερα σας παρουσιάσαμε τα περισσότερα εξ’ αυτών, με ορισμένα να έχουν μερικά παράδοξα.

Σε αυτή λίστα λοιπόν σας παραθέτουμε αυτά που ξεχώρισαν από τις δηλώσεις των αρχηγών των κομμάτων, με ορισμένες να έχουν μερικά χρέη, άλλες λεφτά σε τράπεζες του εξωτερικού και μια μια πώληση εκατομμυρίου.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Είναι ίσως το πόθεν έσχες με τα περισσότερα που έχει να διαβάσει κανείς, καθώς η δήλωση του πρωθυπουργού με τη Μαρέβα έχουν διάφορες καταθέσεις, δάνεια, μερικά χρέη, δεκάδες ακίνητα και γενικότερα όλα τα καλά του κόσμου.

Αυτό που κλέβει την παράσταση όμως είναι η πώληση ενός ακινήτου στην τιμή του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ στην περιοχή της Γλυφάδας. Άρα αν έτυχε να είδατε στο παρελθόν καμιά αγγελία με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, ξέρετε που άνηκε το σπίτι.

Αλέξης Τσίπρας: Αδιάφορο το πόθεν έσχες του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, καθώς ο ίδιος και η σύζυγος του πάνω κάτω τα ίδια με πέρσι φαίνεται πως έχουν από κοινού.

Νίκος Ανδρουλάκης: Σε μέτρια νερά κινήθηκε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, με τους πιο παρατηρητικούς να βλέπουν μια γενναία αύξηση στις καταθέσεις του, καθώς αυτές πήγαν στα 722.104 ευρώ , από τις  523.522,15 ευρώ  που ήταν πέρσι.

Δημήτρης Κουτσούμπας: Ο πιο… φτωχός των πολιτικών αρχηγών ο γ.γ. του ΚΚΕ, καθώς όπως και ο Αλέξης Τσίπρας, έτσι και αυτός, είναι στα ίδια επίπεδα με πέρσι με τον κ. Κουτσούμπα να έχει λίγες καταθέσεις στην τράπεζα (σε σχέση με τους άλλους αρχηγούς) και λίγα ακίνητα.

Κυριάκος Βελόπουλος: Ο πιο Έλληνας (σύμφωνα με τον ίδιο) από όλους, ο μαχητής της χώρας, Κυριάκος Βελόπουλος διαθέτει τα περισσότερα του χρήματα (περίπου μισό εκατομμύριο) σε ξένη τράπεζα και πιο συγκεκριμένα στην DB. Οξύμωρο πόθεν έσχες θα έλεγε κανείς.

Γιάνης Βαρουφάκης: Ο αρχηγός του ΜέΡΑ 25 όσον αφορά έσοδα, ακίνητα και καταθέσεις παρέμεινε στα ίδια με πέρσι, με το πιο παράδοξο να είναι το γεγονός ότι έχει δηλώσει μέσα και μια κλοπή σκάφους.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας έχει και αυτή ένα… κανονικό πόθεν έσχες, με αυτό που ξεχωρίζει να είναι κάποια χρέη προς το δημόσιο και ΟΤΑ, αλλά και προς τράπεζα για ένα στεγαστικό δάνειο. Όλα μαζί ανέρχονται κοντά στις 47.000 ευρώ.

Μαρούσι: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας (video)

9 12

Μαρούσι: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας (video)

Νεκρός ένας 21χρονος, σοβαρά τραυματισμένος ένας 23χρονος

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…