Αφροδίτη Μάνου: 30 χρόνια τραγούδι

Χωρούν 30 χρόνια τραγούδι σε ένα βράδυ; Η Αφροδίτη Μάνου, το απόλυτο icon idol της δεκαετίας του ‘80, βγάζει από…

Χωρούν 30 χρόνια τραγούδι σε ένα βράδυ; Η Αφροδίτη Μάνου, το απόλυτο icon idol της δεκαετίας του ‘80, βγάζει από τα συρτάρια της όλο της το βιος, και το ακουμπάει στον Σταυρό του Νότου Plus (Κυριακή 7 Δεκεμβρίου) υπό τον εύλογο τίτλο «30 χρόνια νυχτερινή εκπομπή». Η αφετηρία της βραδιάς αυτής ωστόσο, ξεκινάει μήνες πριν. Η ίδια εξηγεί. «Τον περασμένο Μάρτη, ήρθε να με δει η Δέσποινα, ένα κορίτσι 22 χρονών, που την είχα γνωρίσει δυο-τρία χρόνια πριν, όταν κάναμε μια συνέντευξη για το ηλεκτρονικό έντυπο στο οποίο δούλευε ήδη, σπουδάζοντας σε μια σχολή, με στόχο να ασχοληθεί με μουσικές παραγωγές.

Ήρθε λοιπόν η Δέσποινα στο σπίτι μου και μου ζήτησε να “γίνω” το θέμα της διπλωματικής της εργασίας. Να αναλάβει δηλαδή, να διοργανώσει μια συναυλία δική μου, από την αρχή, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια και πάνω σ’ αυτό να βαθμολογηθεί και να πάρει το πτυχίο της. Είχε μάλιστα βρει και το concept: “30 Χρόνια Νυχτερινή Εκπομπή”».

Μια μουσική αναδρομή στο σύνολο της δουλειάς της ως τραγουδοποιού, όσο και στα κομμάτια της για το θέατρο και τον κινηματογράφο από το 1984 μέχρι σήμερα. Υπενθυμίζουμε εδώ ότι η Μάνου ήταν το κορίτσι που λικνίστηκε πάνω στη σχεδία-πάλκο στο περίφημο πάρτι της Βουλιαγμένης, που απ’ το ραδιόφωνο… άκουγε δυνατά τζαζ ροκ (την «Νυχτερινή Εκπομπή» έγραψε το 1984), που μας μίλησε πρώτη για την Μαίρη Παναγιωταρά («Μια μέρα της Μαίρης»), που έγραψε τον στίχο για τα «Χαιρετίσματα» του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Info

07 Δεκεμβρίου 2014 
Σταυρός του Νότου PLUS (Φραντζή 14, Ν. Κόσμος). Ώρα: 20.30. Είσοδος: 12€ με μπύρα ή κρασί.

Πηγή: tospirto.net

Φρίκη στην Αίγυπτο: Δικάζεται η μητέρα που αποκεφάλισε τον 5χρονο γιο της και έπειτα έφαγε το κεφάλι του

Φρίκη στην Αίγυπτο: Δικάζεται η μητέρα που αποκεφάλισε τον 5χρονο γιο της και έπειτα έφαγε το κεφάλι του

Η 29χρονη Χασσάν είχε παραληρηματικές ιδέες ότι οι συγγενείς της έκαναν μάγια στον γιο της.

Μαίρη Χρονοπούλου: Το σοβαρό ατύχημα που την οδήγησε στην εντατική – Ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές (Video)

Μαίρη Χρονοπούλου: Το σοβαρό ατύχημα που την οδήγησε στην εντατική – Ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές (Video)

Η γυναίκα μπήκε στο σπίτι και το πρώτο πράγμα που αντίκρισε, ήταν η ηθοποιός στο…