Αφού έβρισε τον Καμμένο, ο Βενιζέλος παραδέχθηκε ότι αυτά που έλεγε είναι αλήθεια

Όταν χθες από το βήμα της Βουλής ο Πάνος Καμμένος έκανε λόγο για σχέσεις συγγενικού του προσώπου του Ευάγγελου Βενιζέλου με τη MIG του Ανδρέα Βγενόπουλου, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βγήκε από τα ρούχα του και σ’ ένα κρεσέντο αμετροέπειας αποκαλούσε τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ «αλήτη» και «αλητάμπουρα» λέγοντας του ότι «θα ζητήσει συγγνώμη στα τέσσερα».

56fc07ac1dc52425638b4650

Λίγη ώρα μετά εμφανίστηκε στο Mega, στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος προς έκπληξη όλων τον ρώτησε αν υπάρχει πράγματι συγγενικό του πρόσωπο στην εταιρία του Βγενόπουλου. Τότε, ο Ευάγγελος Βενιζέλος παραδέχθηκε ότι πράγματι η καταγγελία Καμμένου είναι αληθής.

«O κ. Καμμένος έχει δει προφανώς το όνομα Μπακατσέλου. Είναι γνωστό ότι η σύζυγός μου ανήκει σε μια οικογένεια παλαιά επιχειρηματική και πολιτική, την οικογένεια Μπακατσέλου. Ο πρώτος της εξάδελφος, Αλέκος Μπακατσέλος είναι ιδρυτικός μέτοχος της Εγνατίας και της Marfin», είπε συγκεκριμένα και πρόσθεσε ότι «ο κ. Μπακατσέλος δεν έχει σχέση με την πολιτική. Δεν είναι ΠΑΣΟΚ, δεν είναι πολιτικός μου φίλος. Δεν έχω καμία πολιτική επιχειρηματική σχέση με τον κ. Μπακατσέλο. Είναι εξ αγχειστίας συγγενής μου, έχω μια πολύ καλή σχέση, αλλά όχι πολιτική σχέση».

Η σχέση του Αλέκου Μπακατσέλου και όχι μόνο με τον Ανδρέα Βγενόπουλο

Τον αν ο κ. Βενιζέλος έχει μια πολύ καλή σχέση με τον Αλέκο Μπακατσέλο, όπως ο ίδιος λέει δεν μπορούμε να τη γνωρίζουμε. Είναι όμως αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ο Μπακατσέλος, ο οποίος σημειωτέων διώκεται για τα δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, είναι στέλεχος της MIG και έχει προσφύγει μαζί με τον Ανδρέα Βγενόπουλο κατά του κυπριακού κράτους, με αγωγή ζητώντας αποζημιώσεις.

Σχέσεις με τον Ανδρέα Βγενόπουλο βέβαια έχει ακόμη ένας εξ αγχιστείας συγγενής του Ευάγγελου Βενιζέλου. Ο κουνιάδος του Δημήτρης Μπακατσέλος, ο οποίος υπήρξε κατά το παρελθόν μέλος του Διοικητικού Συμβούλιο της Proton Bank. Η σύμπτωση είναι ότι μέτοχος της τράπεζας ήταν η εταιρία IRF European Finance Investments Ltd συμφερόντων του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Εν τω μεταξύ στα αρχεία της Λαϊκής Τράπεζας στην Κύπρο, τα οποία έχει αποκαλύψει το Hot Doc και το koutipandoras.gr, υπάρχει ακάλυπτο δάνειο ύψους 10 εκατ. ευρώ, το οποίο εμφανίζεται να έχει πάρει κάποιος Αλέξανδρος Μπακαλέτσος. Είναι άραγε άλλο πρόσωπο ή πρόκειται τον κ. Μπακατσέλο κι έχει γίνει αναγραμματισμός από λάθος; Ο κ. Βενιζέλος σίγουρα θα γνωρίζει…

Εισαγγελέας για Τέμπη: Σε 20 μέρες να έχετε βρει ποιοι ξεμπάζωσαν και κατέστρεψαν αποδεικτικό υλικό ενώ υπήρχαν αγνοούμενοι

ΤΕΜΠΗ Ατυ

Εισαγγελέας για Τέμπη: Σε 20 μέρες να έχετε βρει ποιοι ξεμπάζωσαν και κατέστρεψαν αποδεικτικό υλικό ενώ υπήρχαν αγνοούμενοι

Η αντεισαγγελέας εφετών Λάρισας «βάζει στην θέση της» την εισαγγελέα Ειρήνη Κεχαγιά και διατάσσει την…

Ανησυχητικά ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων σε παιδιά ηλικίας 11-15 ετών

alcohol 492871 1920

Ανησυχητικά ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και ηλεκτρονικών τσιγάρων σε παιδιά ηλικίας 11-15 ετών

Να αυξηθούν οι φόροι, να περιοριστούν τα σημεία πώλησης και οι διαφημίσεις και να απαγορευθούν…