Αφού δεν πήγε ο Μητσοτάκης, πάει ο Τσίπρας: Συνέντευξη σήμερα σε MEGA και Τζίμα – Πρετεντέρη

Πάει στο MEGA ο Αλέξης Τσίπρας χωρίς τις... όχι και τόσο δημοκρατικές απαιτήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη

5832485

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA θα πάει απόψε το βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας σε μια συνέντευξη με τη Ράνια Τζίμα και τον Γιάννη Πρετεντέρη, που σίγουρα θα συζητηθεί!

Ότι δεν έκανε, δηλαδή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης που είχε θέσει ως όρο να πάει στο MEGA αλλά.. όχι  στην Κατερίνα Παναγοπούλου και όχι στη Ράνια Τζίμα, αίτημα που δεν είχε γίνει αποδεκτό από τον σταθμό του MEGA

Η ανακοίνωση του ΓΤ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

«O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας θα παραχωρήσει σήμερα, Τετάρτη 17 Μαΐου, συνέντευξη στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Mega και στους δημοσιογράφους Ράνια Τζίμα και Γιάννη Πρετεντέρη.»

Η εκδίκηση της Ράνιας Τζίμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη που δεν πήγε στο MEGA

Βέβαια, τι και αν ακύρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη συνέντευξη που ήταν να δώσει στη Ράνια Τζίμα στον τηλεοπτικό σταθμό του MEGA. Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος τον συνάντησε τελικά στο debate.

Εκτός από την ομολογία της παράνομης παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη, ο πρωθυπουργός υπέπεσε σε μία μεγαλειώδη αντίφαση, υποστηρίζοντας πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ «δεν ήταν εθνικός κίνδυνος» τη στιγμή που όλο το προηγούμενο διάστημα δήλωνε άγνοια για το πολύκροτο σκάνδαλο των υποκλοπών.

«Οι εξηγήσεις που δόθηκαν για τις παρακολουθήσεις δεν ήταν επαρκείς. Ο Ν. Ανδρουλάκης δεν αποτελεί κανέναν απολύτως κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια της χώρας και δεν έπρεπε να είναι ποτέ υπό καθεστώς παρακολούθησης» απάντησε σε ερώτημα της Ράνια Τζίμα, έχοντας νωρίτερα θέσει υπό αίρεση εάν υπάρχουν ποινικές ευθύνες για τις παρακολουθήσεις.

Πέραν της ξεκάθαρης παραδοχής για την παράνομη επισύνδεση κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ που δυσκολεύει έτι περαιτέρω τη θέση των Δημητριάδη – Κοντολέοντα, η απάντηση του απερχόμενου πρωθυπουργού εκθέτει ανεπανόρθωτα και τον ίδιο. Μπορεί να απέφυγε να απαντήσει για το ποιοι ήταν οι λόγοι που οδήγησαν στην παρακολούθηση πολιτικών αντιπάλων, ηγεσίας Ενόπλων Δυνάμεων, μελών του υπουργικού συμβουλίου και δημοσιογράφων, αλλά η διευκρίνιση για τον κ. Ανδρουλάκη διαψεύδει τους ισχυρισμούς του περί άγνοιας.

Έτσι, ο κ. Μητσοτάκης κατάφερε να θέσει εαυτόν στο κάδρο των ευθυνών, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι όλο αυτό το διάστημα κοροϊδεύει την κοινωνία, τα κόμματα της αντιπολίτευσης και τους αρμόδιους ευρωπαϊκούς φορείς που έθεσαν την χώρα μας στο μικροσκόπιο.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…