Newsroom

Newsroom

Άφησε τον Κολοκοτρώνη κι έπιασε τον Τσίπρα ο Βερέμης (ηχητικό με προσβολές νηπιακού επιπέδου)

Ο «πολύς» καθηγητής Θάνος Βερέμης προχώρησε σε προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό, μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Focus», χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα «αιώνιο…

veremis

Ο «πολύς» καθηγητής Θάνος Βερέμης προχώρησε σε προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό, μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Focus», χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα «αιώνιο φοιτητή, ο οποίος έκανε δέκα χρόνια να πάρει πτυχίο και δεν πάτησε ποτέ στο αμφιθέατρο», ενώ τόνισε πως μπήκε στην κυβέρνηση με τις εμπειρίες του «καταληψία», του «αιώνιου φοιτητή» και του «μηδέποτε ενδιαφερομένου».

Ο ίδιος, ο οποίος έχει μείνει στην ιστορία και για την τηλεοπτική αποδόμηση της Επανάστασης του 1821, πήγε ένα βήμα παραπέρα, υποστηρίζοντας πως «όλο το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ έχει μια κλίση στην παραβατικότητα» και πως «τους συγκινεί η παραβατικότητα».

Όσον αφορά τα πανεπιστήμια, ο κ. Βερέμης σχολίασε πως ο ΣΥΡΖΙΑ είναι δέσμιος των προεκλογικών του υποσχέσεων. Ο ίδιος, πάντως, φρόντισε να απαλλάξει τον υπουργό Παιδείας, Αριστείδη Μπαλτά: « Τι να κάνει ο φουκαράς ο Αριστείδης;» διερωτήθηκε με νόημα.