Aφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη στο ΚΠΙΣΝ

To Σάββατο, 20 Ιουλίου, το Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος γεμίζει με τη μουσική και τα τραγούδια του Λουκιανού Κηλαηδόνη, σε μια συναυλία-αφιέρωμα που μας γυρίζει στα καλύτερά μας χρόνια.

Loukianos Kilaidonis

Στην ξεχωριστή αυτή συναυλία συμμετέχουν οι τραγουδιστές Μανώλης Μητσιάς, Δώρος Δημοσθένους, Θοδωρής Μαραντίνης, Χρήστος Παπαδόπουλος και Μαρία Κηλαηδόνη, οι ηθοποιοί Γιάννης Μπέζος, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Νάντια Κοντογεώργη και Γιασεμί Κηλαηδόνη, καθώς και οκταμελής ορχήστρα.

Θα παρουσιάσουν αγαπημένα τραγούδια του Λουκιανού Κηλαηδόνη από όλες τις δισκογραφικές δουλειές του, καθώς και τραγούδια και μουσική που έγραψε για το θέατρο, ενώ θα προβληθεί και σπάνιο υλικό από το προσωπικό του αρχείο.

Ο συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής σημάδεψε με τα τραγούδια του, αλλά και την προσωπικότητά του, τα καλύτερα χρόνια πολλών και διαφορετικών γενιών. Αγαπήθηκε από όλες τις ηλικίες, καθώς, μέσα από τα τραγούδια του, μίλησε σε όλους με ειλικρίνεια, αμεσότητα, χιούμορ, συναίσθημα και λεπτότητα.

«Ευχαριστώ από καρδιάς το ΚΠΙΣΝ για την ευκαιρία που μας δίνει να ακουστούν τα τραγούδια του Λουκιανού στο υπέροχο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. Είμαι σίγουρη ότι αν ζούσε ο Λουκιανός θα χαιρόταν πολύ, γιατί αυτό το Πάρκο, όπως και όλο το συγκρότημα, ταίριαζε απόλυτα στην αισθητική, το γούστο και την ποιότητά του. Όταν τα τελευταία δύσκολα χρόνια της ζωής του νοσηλευόταν απέναντι από το ΚΠΙΣΝ, το οποίο τότε χτιζόταν, πολλές φορές κοίταζα έξω από το παράθυρο του δωματίου το οικοδόμημα και του έλεγα: Λουκιανέ, αυτός θα είναι ένας υπέροχος χώρος. Όταν γίνεις καλά, θα κάνουμε εκεί μια συναυλία. Λουκιανέ, η συναυλία που σου υποσχέθηκα θα γίνει». – Άννα Βαγενά, σύντροφος του Λουκιανού Κηλαηδόνη

INFO:

20 Ιουλίου 2019

21.00

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Καλλιθέα

Ελεύθερη Είσοδος
 

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

5700685

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

"Απορριπτέα και επιστημονικά αβάσιμη οποιαδήποτε πρόταση που βασίζεται στο ότι ένα παιδί 12 ετών θα…