Newsroom

Newsroom

Αφιέρωμα στην trash tv από τη Φάρμα: Άγριος καβγάς, ξύλο και βρισιές (video)

«Βρίσκει αφορμές να τσακωνόμαστε. Είσαι ρεντίκολο της κοινωνίας. Γαμ@@. Τι σου είπα ρε μαλ@@α»

φαρμα

Ένα πολύ άγριο σκηνικό έγινε στη «Φάρμα» το βράδυ της Δευτέρας (10/10), με τους παίκτες και τους τηλεθεατές να είναι σοκαρισμένοι λόγω των συνεχών συγκρούσεων του Γιώργου Τσάμη και του Σπύρου Πολύζου, που οδηγήθηκαν στα άκρα.

Οι ειρωνείες του Γιώργου προς τον Σπύρο, σχετικά με το ότι δεν συνεισφέρει στην ομάδα και το ότι έχει επαφές με την αντίπαλη ομάδα, εξαγρίωσαν τον δεύτερο, ο οποίος ξεκίνησε να τον βρίζει.

Μάλιστα σηκώθηκε όρθιος, πέταξε ένα κρεβάτι/τραπέζι προς το μέρος του Γιώργου και τον πλησίασε απειλητικά, με τους συμπαίκτες του να τον κρατάνε για να μην του επιτεθεί.

«Πρόσεξε τα λόγια σου. Σου είπε κανένας για αισθήματα; Άντε γιατί τα έχουμε ισοπεδώσει όλα. Είναι κολλημένος. Βρίσκει αφορμές να τσακωνόμαστε. Είσαι ρεντίκολο της κοινωνίας. Γαμ@@. Τι σου είπα ρε μαλ@@α» φώναζε ο Σπύρος.

Ο καβγάς πήρε νέα τροπή, όταν ο Γιώργος ειρωνεύτηκε το γεγονός ότι ο Σπύρος έπλυνε πιάτα. «Ένα χειροκρότημα, έπλυνε ο Πολύζος πιάτα» είπε.

Ο τελευταίος εξαγριώθηκε περαιτέρω, και τη στιγμή που ο Γιώργος έφευγε, ο Σπύρος άρχισε να τον κυνηγάει για να τον χτυπήσει. Όλοι ταράχθηκαν, ενώ ακούγονταν φωνές και κλάματα, ενώ υπήρξαν αναφορές για ξύλο.

Στη συνέχεια, ο Σπύρος αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς, καθώς θεώρησε ότι ξεφτιλίστηκε δημοσίως. «Ξεφτιλίστηκα, είπα ότι αν μειωθώ, θα φύγω».

Οι συμπαίκτες του προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, ωστόσο ήταν αμετάπειστος και μάζεψε τα πράγματά του και αποχώρησε.

Όλοι οι παίκτες, πάντως, καταδίκασαν την συμπεριφορά του, ενώ ο ίδιος φεύγοντας είπε ότι στην έξω του ζωή δεν είναι έτσι και πως η συμπεριφορά του ήταν λάθος.