Αφγανιστάν: Σοκαριστικό βίντεο δείχνει ανθρώπους να πέφτουν από αμερικανικό μεταγωγικό

Σκληρές εικόνες.

Απελπισία επικράτησε σήμερα στο αεροδρόμιο της Καμπούλ, μια ημέρα αφού η αφγανική πρωτεύουσα κατελήφθη από τους ισλαμιστές αντάρτες Ταλιμπάν, καθώς αυτοί που ελπίζουν να διαφύγουν από τη χώρα συγκεντρώθηκαν εκεί για να προσπαθήσουν να επιβιβαστούν σε όποια πτήση μπορέσουν.

Μετά την απόφαση για αναβολή όλων των πολιτικών πτήσεων, μόνο στρατιωτικά εναέρια μέσα εκτελούν δρομολόγια από το αεροδρόμιο της Καμπούλ. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ένα μεταγωγικό αεροπλάνο των ΗΠΑ φαίνεται να προσπαθεί να απογειωθεί παρά την παρουσία εκατοντάδων αφγανών πολιτών στον αεροδιάδρομο. Αρκετοί από αυτούς προσπαθούν να κρατηθούν από τα «πλευρά» του αεροπλάνου.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Asvaka τρεις νεαροί αφγανοί φαίνεται να πέφτουν από αμερικανικό μεταγωγικό C-17 που απογειώνεται από το αεροδρόμιο της Καμπούλ. Άγνωστο παραμένει αν έπεσαν από δική τους αδυναμία να κρατηθούν ή μετά από ενέργεια επιβαινόντων.

Σοκαριστικές εικόνες:

Το ίδιο πρακτορείο δημοσιεύει εικόνες από περισυλλογή σορών από τις οροφές κατοικιών, ισχυριζόμενο ότι πρόκειται για τους πολίτες που έπεσαν από το αμερικανικό μεταγωγικό.

Πηγή: documentonews.gr

Διαβάστε επίσης:

 

«Βάκχες»: Η νέα παράσταση της Έλλης Παπακωνσταντίνου ταξιδεύει στην Ευρώπη

«Βάκχες»: Η νέα παράσταση της Έλλης Παπακωνσταντίνου ταξιδεύει στην Ευρώπη

Η διακεκριμένη Ελληνίδα σκηνοθέτιδα Έλλη Παπακωνσταντίνου μετρά σχεδόν δύο δεκαετίες αδιάλειπτης παρουσίας σε μεγάλα Φεστιβάλ…

Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου η ΠΟΕΔΗΝ για το Αττικό – Βγήκαν ξανά τα ράντζα στους διαδρόμους (Photo)

Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου η ΠΟΕΔΗΝ για το Αττικό – Βγήκαν ξανά τα ράντζα στους διαδρόμους (Photo)

Οι παθολογικές και πνευμονολογικές κλινικές είναι γεμάτες. Όχι μόνο οι θάλαμοι αλλά και οι διάδρομοι»