Αφγανιστάν: Άνδρας σκοτώνεται από τροχό αεροσκάφους στην προσπάθειά του να διαφύγει (βίντεο)

Πολύ σκληρές εικόνες από την προσπάθεια του άτυχου Αφγανού

AP21229602790199

Ένα νέο σοκαριστικό βίντεο, τραβηγμένο μέσα από αμερικάνικο αεροπλάνο που έχει μόλις απογειωθεί, δείχνει την απέλπιδα προσπάθεια ένας άνδρας να διαφύγει από το Αφγανιστάν, ο οποίος κυριολεκτικά γατζωμένος από τους τροχούς, οδηγείται σε φρικτό θάνατο.

Τα πόδια του άτυχου άνδρα φαίνεται να εξέχουν καθώς έχει εγκλωβιστεί στον τροχό του αεροπλάνου. Το βίντεο φαίνεται να έχει τραβηχτεί μέσα από αμερικανικό μεταγωγικό C-17 την ώρα της απογείωσης.

Αμερικανοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι βρέθηκαν ανθρώπινα λείψανα στους τροχούς ενός από τα C-17 που στάλθηκαν στο Αφγανιστάν για να πάρουν από τη χώρα Αμερικανούς πολίτες. Ένα από τα αεροπλάνα αυτά έκανε αναγκαστική προσγείωση σε τρίτη χώρα, αλλά δεν είναι γνωστό αν πρόκειται για το αεροπλάνο απ’ όπου τραβήχτηκε το βίντεο ή όχι.

Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη στο σύστημα προσγείωσης αμερικανικού C-17, καθώς, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή της, το αεροσκάφος έπρεπε να αναχωρήσει το συντομότερο δυνατόν. Δεν είναι βέβαια ακόμα γνωστό αν πρόκειται για το αεροπλάνο απ’ όπου τραβήχτηκε το βίντεο ή όχι.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…