Αφγανιστάν: Άνδρας σκοτώνεται από τροχό αεροσκάφους στην προσπάθειά του να διαφύγει (βίντεο)

Πολύ σκληρές εικόνες από την προσπάθεια του άτυχου Αφγανού

Ένα νέο σοκαριστικό βίντεο, τραβηγμένο μέσα από αμερικάνικο αεροπλάνο που έχει μόλις απογειωθεί, δείχνει την απέλπιδα προσπάθεια ένας άνδρας να διαφύγει από το Αφγανιστάν, ο οποίος κυριολεκτικά γατζωμένος από τους τροχούς, οδηγείται σε φρικτό θάνατο.

Τα πόδια του άτυχου άνδρα φαίνεται να εξέχουν καθώς έχει εγκλωβιστεί στον τροχό του αεροπλάνου. Το βίντεο φαίνεται να έχει τραβηχτεί μέσα από αμερικανικό μεταγωγικό C-17 την ώρα της απογείωσης.

Αμερικανοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι βρέθηκαν ανθρώπινα λείψανα στους τροχούς ενός από τα C-17 που στάλθηκαν στο Αφγανιστάν για να πάρουν από τη χώρα Αμερικανούς πολίτες. Ένα από τα αεροπλάνα αυτά έκανε αναγκαστική προσγείωση σε τρίτη χώρα, αλλά δεν είναι γνωστό αν πρόκειται για το αεροπλάνο απ’ όπου τραβήχτηκε το βίντεο ή όχι.

Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη στο σύστημα προσγείωσης αμερικανικού C-17, καθώς, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή της, το αεροσκάφος έπρεπε να αναχωρήσει το συντομότερο δυνατόν. Δεν είναι βέβαια ακόμα γνωστό αν πρόκειται για το αεροπλάνο απ’ όπου τραβήχτηκε το βίντεο ή όχι.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

 

Λάρισα: Εργατικό ατύχημα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο – 65χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία

Λάρισα: Εργατικό ατύχημα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο – 65χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία

Ηλεκτρικό ρεύμα χτύπησε έναν άνδρα στα μαγειρεία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Το