Newsroom

Newsroom

Αφέθηκε ελεύθερη η 22χρονη που τραυμάτισε συμμαθήτριές της

Ελεύθερη μετά τον ορισμό τακτικής δικάσιμου για τις 8 Ιουνίου, είναι η 22χρονη που τραυμάτισε το απόγευμα της Πέμπτης με μαχαίρι τρεις συμμαθήτριές της, στη σχολή του ΟΑΕΔ στου Ρέντη. Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της αποχώρησε από το Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά μαζί με τη δικηγόρο της.

1 779

Ελεύθερη μετά τον ορισμό τακτικής δικάσιμου για τις 8 Ιουνίου, είναι η 22χρονη που τραυμάτισε το απόγευμα της Πέμπτης με μαχαίρι τρεις συμμαθήτριές της, στη σχολή του ΟΑΕΔ στου Ρέντη.
Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της αποχώρησε από το Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά μαζί με τη δικηγόρο της.

Στον Εισαγγελέα μίλησε για το bullying που δεχόταν από ορισμένες συμμαθήτριές της επισημαίνοντας πως «Ήθελα να τις τραυματίσω και όχι να τις σκοτώσω, να βάλω φρένο ήταν ο μόνος τρόπος»
Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απλή σωματική βλάβη, οπλοφορία και οπλοχρησία.
Την 22χρονη μετέφεραν αστυνομικοί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας για να την εξετάσει ψυχίατρος.
Η δικηγόρος της, υποστήριξε ότι η συγκεκριμένη κοπέλα είναι ένα παιδί που έχει πέσει θύμα bullying κάτι που ισχυρίστηκε και η ίδια στην κατάθεσή της.
Πρόσθεσε ότι στις ιδιόχειρες σημειώσεις της που βρέθηκαν μέσα στη σχολική της τσάντα, στο σημείο όπου έγινε το χθεσινό αιματηρό περιστατικό, το οποίο είναι σε γνώση της εισαγγελέως και έχει υποβληθεί στη ποινική δικογραφία, γράφει μέρες πριν το συμβάν τα εξής: «Δεν θέλω να τους σκοτώσω- Δεν θέλω να τους τραυματίσω- Θέλω απλώς να τους σταματήσω».
Όπως πρόσθεσε η κ. Παναγοπούλου το παιδί αυτό υφίσταται σχολικό εκφοβισμό και βία με όλες τις μορφές.

«Καμπανάκι» του ΕΟΦ που διαφημίζεται για τους πόνους των αρθρώσεων -«Μην το χρησιμοποιήσετε»

eof

«Καμπανάκι» του ΕΟΦ που διαφημίζεται για τους πόνους των αρθρώσεων -«Μην το χρησιμοποιήσετε»

Το σκεύασμα αυτό δεν είναι εγκεκριμένο φαρμακευτικό προϊόν και ως εκ τούτου δεν έχει αξιολογηθεί…