Αφαίρεση βαθμών ζητάει ο Παναθηναϊκός για τον ΠΑΟΚ

H κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ θα μεταφερθεί στην εκδίκαση της υπόθεσης των επεισοδίων για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος (σ.σ Πέμπτη 26/5 εκδικάζεται), καθώς οι «πράσινοι», ως έχοντες έννομο συμφέρον, θα ζητήσουν αφαίρεση τριών βαθμών.

NewsRoom 24/05/2017 | 15:28

Οι «πράσινοι» μετά τα όσα ειπώθηκαν στην απολογία τους για τα γεγονότα στο ματς της 2ης αγωνιστικής των Play Offs στην Λεωφόρο, δίνουν συνέχεια στην κόντρα με τους Θεσσαλονικείς. Οι «πράσινοι» ενόψει λοιπόν της αυριανής εκδίκασης, για τα επεισόδια του τελικού , ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, κατέθεσαν πρόσθετη παρέμβαση κατά του «δικεφάλου του Βορρά» ώστε να παραστούν ως «πολιτική αγωγή» εναντίον του.

Ο Παναθηναϊκός, θα ζητήσει την ποινή την αφαίρεση 3 βαθμών από τον ΠΑΟΚ, επικαλούμενος έννομο συμφέρον ως ανταγωνιστής του στο πρωτάθλημα, καθώς σύμφωνα με τις εκθέσεις των παρατηρητών και της αστυνομίας για όλα όσα έγιναν πριν και κατά τη διάρκεια του τελικού κυπέλλου Ελλάδος, οι Θεσσαλονικείς κατηγορούνται και για εκτεταμένα επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.