Αεροσκάφος της Malaysian Airlines επέστρεψε στη Μελβούρνη εξαιτίας απειλής από επιβάτη

Σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί οι αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, καθώς ένας επιβάτης σε αεροσκάφος των Μαλαισιανών αερογραμμών επιχείρησε να εισβάλει στην καμπίνα των πιλότων, απειλώντας πως έχει τοποθετήσει βόμβα.

592eea0d1dc524c9718b4635

Αεροσκάφος που είχε απογειωθεί λίγα λεπτά νωρίτερα από το αεροδρόμιο της Μελβούρνης με προορισμό την Κουάλα Λουμπούρ, διατάχθηκε να κάνει αναστροφή και να επιστρέψει στη βάση του.

Αμέσως οι αυστραλιανές αρχές απέκλεισαν το σημείο που θα προσγειωνόταν το αεροπλάνο των Μαλαισιανών αερογραμμών και διέταξαν τη ματαίωση όλων των πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο της Μελβούρνης.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των αυστραλιανών αρχών, το αεροσκάφος των Μαλαισιανών αερογραμμών προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης, ενώ οι επιβάτες, προς το παρόν, βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Όλα τα εισερχόμενα αεροσκάφη έλαβαν εντολή να αλλάξουν πορεία και να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο Avalon, το οποίο επίσης έχει τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, προκειμένου να καλύψει την αυξημένη κίνηση και τις ανάγκες.

Οι Μαλαισιανές Αερογραμμές ανακοίνωσαν επισήμως ότι έλαβε χώρα απόπειρα αεροπειρατίας και ότι βρίσκεται σε εξέλιξη περιστατικό ασφάλειας.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…