Αεροσκάφος συνετρίβη και ανατινάχτηκε σε εμπορικό κέντρο: Πέντε νεκροί – Βίντεο από τη συντριβή

Τραγικό θάνατο βρήκαν πέντε άτομα όταν το μικρό αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη στην οροφή εμπορικού κέντρου στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

58ac04571dc524721a8b4651

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ, το αεροπλάνο συνετρίβη στο εμπορικό κέντρο λίγο μετά την απογείωσή του από αεροδρόμιο έξω από τη Μελβούρνη.

Το δικινητήριο ελικοστροβιλοκίνητο αεροσκάφος μάρκας Beechcraft King Air φέρεται να υπέστη μηχανική βλάβη και συνετρίβη στο κτίριο εμπορικού κέντρου κοντά στο τέλος του αεροδιαδρόμου στο αεροδρόμιο Έσεντον.

Μάρτυρες είπαν στο πρακτορείο Associated Press ότι το αεροπλάνο εξερράγη κατά την σύγκρουση.

«Υπήρχαν πέντε άτομα στο αεροσκάφος και φαίνεται ότι δεν επέζησε κανένα της συντριβής», είπε ο αστυνομικός υποδιοικητής της πολιτείας Βικτόρια.

Από τη συντριβή σκοτώθηκαν ο πιλότος και οι τέσσερις Αμερικανοί επιβάτες τουρίστες του αεροσκάφους. Ανάμεσα στα θύματα είναι ο 70χρονος Γκρεγκ Ρέινονλτς Ντε Χέιβεν ο οποίος, σύμφωνα με την αδερφή του, «πραγματοποιούσε ένα ταξίδι ζωής στην Αυστραλία. Το θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη κατά τις 9:00 π.μ. τοπικής ώρας, περίπου μία ώρα πριν το άνοιγμα του εμπορικού κέντρου, και δεν υπήρξαν άλλα θύματα εκτός από τους επιβαίνοντες.

Το αεροπλάνο είχε προορισμό το νησί Κινγκ στα στενά Μπας, μεταξύ της ηπειρωτικής χώρας και της νότιας νησιώτικης χώρας της Τασμανίας.

Το τμήμα ασφάλειας μετακινήσεων της Αυστραλίας θα διερευνήσει τα αίτια του δυστυχήματος.

Η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα πληροφορίες για τις ταυτότητες των θυμάτων.



Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…