Newsroom

Newsroom

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Αλόγιστη χρήση χημικών από τα ΜΑΤ και αστυνομική βία έξω από το γήπεδο

Αλόγιστη ρίψη χημικών κατά φίλαθλων της ΑΕΚ από δυνάμεις των ΜΑΤ λίγο πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, με άνδρα να χάνει τις αισθήσεις του.

aek panathinaikos

Αντιμέτωποι με άγρια επίθεση από δυνάμεις των ΜΑΤ και αλόγιστη χρήση χημικών βρέθηκαν οπαδοί και φίλαθλοι της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια λίγο πριν τον αγώνα της ομάδας με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή, με άνδρα να χάνει στη συνέχεια τις αισθήσεις του.

Αδιαφορώντας για τους χιλιάδες φιλάθλους που είχαν κατακλύσει τον χώρο έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ περιμένοντας να παρακολουθήσουν τον αγώνα, οι δυνάμεις ασφαλείας προχώρησαν κατά την πάγια τακτική τους σε εκτεταμένη χρήση χημικών, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αποπνικτική ατμόσφαιρα, ενώ ένας φίλαθλος να κατέρρευσε στη συνέχεια στη Θύρα 26.

Το συμβάν ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του γηπέδου και έγινε έκκληση για βοήθεια από γιατρό που πιθανόν βρισκόταν στον χώρο, ωστόσο ο άνδρας δεν επανήλθε άμεσα, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί το ΕΚΑΒ προκειμένου να σπεύσει στο σημείο.

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

181019 arisvspaok ph1

Σε αναβρασμό η Θεσσαλονίκη εν όψει του ντέρμπι: Σύλληψη υπεύθυνου μελών Αθλητικού Συλλόγου και κλήση σε ακρόαση μέλους του ΑΣ Άρη

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της Superleague που θα κρίνει τον πρωταθλητή η πόλη…