Newsroom

Newsroom

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Αθηναϊκό ντέρμπι με φόντο τα playoffs

Aυτή την Κυριακή (02/04) η Super League βάζει τα καλά της και υποδέχεται το παραδοσιακό, Αθηναϊκό ντέρμπι, της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό (19:30) με φόντο τα φετινά playoffs.

58de2f011dc52429358b49a1

Oι ανανεωμένοι τις τελευταίες εβδομάδες μονομάχοι, θα διεκδικήσουν το τρίποντο, θέλοντας να εξασφαλίσουν την είσοδό τους και το καλύτερο πλασάρισμα στα της Super League, σε ένα παιχνίδι που -εκτός από τους βαθμούς- κίνητρο δίνει και το γόητρο.

Για την τρίτη νίκη κόντρα στον ΠΑΟ

Η Ένωση του Μανόλο Χιμένεθ με 5 νίκες και 1 ισοπαλία στα 6 τελαυταία παιχνίδια της (σε πρωτάθλημα & κύπελλο) έχει βρει ρυθμό και σημείο αναφοράς στα γκολ του εξαρετικού Αραούχο. Ωστόσο, απειλείται βαθμολογικά, από Πλατανιά και Ξάνθη και χρειάζεται τους 3 βαθμούς, ίσως περισσότερο από τον αντίπαλό της.

Με την επιστροφή της στην Super League, η ΑΕΚ έχει επικρατήσει και τις δύο φορές ως γηπεδούχος κόντρα στο Παναθηναϊκό (1-0 & 3-1) και την Κυριακή το βράδυ θα θελήσει να… τριτώσει το καλό. Στην κουρφαία Ελληνική στοιχηματική εταιρία στο διαδίκτυο, Stoiximan.gr, οι Κιτρινόμαυροι παρουσιάζονται ως το φαβορί για τη νίκη στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. 

Για το μεγάλο “διπλό” οι Πράσινοι

Στην αντίπερα όχθη, οι Πράσινοι στο πρώτο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο, θα επιδιώξουν να κεφαλαιοποιήσουν τη νίκη τους κόντρα στον Ολυμπιακό και να πετύχουν την πρώτη πραγματικά μεγάλη εκτός έδρας επιτυχία της σεζόν, μετά από εκείνη κόντρα στην ΑΪΚ Στοκχόλμης, στα προκριματικά του Europa League, τον Αύγουστο.

Μπροστάρης στην προσπάθεια, θα είναι φυσικά ο Μάρκους Μπεργκ, των 18 φετινών γκολ και των 5 στα τρία τελευταία παιχνίδια. Εξαιρετική η απόδοση του Stoiximan.gr, στο ενδεχόμενο να βρει δίχτυα στο ντέρμπι της Κυριακής ο Σουηδός.

Επιπλεόν, το Stoiximan.gr προσφέρει περισσότερα από 210 ειδικά στοιχήματα για το ντέρμπι, 0% γκανιότα (στην επιλογή “νικητής αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης) και Αποκλειστικές Επιλογές για παίκτες, κάρτες, κόρνερ και πολλά ακόμη!

Αυτή την αγωνιστική, η καρδιά της Eλληνικής Super League χτυπάει στο ΟΑΚΑ. Περισσότερα το βράδυ της Κυριακής…