Άδωνις: Το άδειασμα σε Κικίλια και η κυβέρνηση σκορποχώρι (video)

Το μπαλάκι στον Κυριάκο Μητσοτάκη «πέταξε» ο υπουργός εργασίας μετά τις δηλώσεις Κικίλια

5929131 1

Η κακοκαιρία Daniel ανέδειξε την ένδεια του κρατικού μηχανισμού αλλά και των υποδομών που έχει ανάγκη η χώρα για να μην πλημμυρίζουν πόλεις και χωριά κατά τη διάρκεια έντονων καιρικών φαινομένων τα οποία μάλιστα είχαν προβλεφθεί.

Η κυβέρνηση μετά από 4 χρόνια και με μια πρόσφατη ισχυρή εντολή ανανέωσης της θητείας της δεν έχει πλέον τις δικαιολογίες ότι δεν γνώριζε, ότι δεν πρόλαβε να υλοποιήσει τα έργα και η συνολική ευθύνη είναι αποκλειστικά δικιά της.

Έτσι ξεκίνησε η ανταλλαγή πυρών και το φάγωμα μεταξύ υπουργών και στελεχών οι οποίοι πλέον δεν μπορούν να βρουν δικαιολογίες μπροστά στην καταστροφή.

Ο υπουργός πολιτικής προστασίας, Βασίλης Κικίλιας πριν λίγες μέρες βγήκε και μας είπε λίγο πολύ ότι επί της θητείας του όλα έγιναν όπως έπρεπε και φταίει η κλιματική αλλαγή, ο «κακός» καιρός, σίγουρα πάντως όχι αυτός.

Σήμερα ήρθε η απάντηση όχι από κάποιον «αντίπαλο», αλλά από τον υπουργό Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη, που με δήλωση του στο Action24 είπε «Δεν είναι δική μου δουλειά να σας πω αν είμαστε ικανοποιημένοι από την κυβέρνηση.

Αυτή είναι δουλεία ενός μόνο ανθρώπου, του πρωθυπουργού. Αν ο κάθε υπουργός βγαίνει σε μια συνέντευξη και λέει είμαι ικανοποιημένος δεν είμαι ικανοποιημένος έτσι θα γίνουμε σκορποχώρι.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε «Κανένας μας δεν μπορεί να κατηγορεί ο ένας τον άλλο, αυτό δεν γίνεται, ο πρωθυπουργός έχει την ευθύνη της ομάδας αν πρέπει να γίνουν αλλαγές αυτός θα το κρίνει αν δεν πρέπει πάλι αυτός θα το κρίνει».

Με αυτή τη δήλωση ουσιαστικά «πέταξε το μπαλάκι» στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του μετά τις δηλώσεις του υπουργού των καταστροφών.

Αλέξης Κούγιας: «Δεν αξιολογήθηκε η σοβαρότητα της καταστάσεως του πατέρα του κ. Καλλιάνου»

Αλέξης Κούγιας

Αλέξης Κούγιας: «Δεν αξιολογήθηκε η σοβαρότητα της καταστάσεως του πατέρα του κ. Καλλιάνου»

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Γιάννη Καλλιάνου, μίλησε για την υπόθεση του θανάτου του πατέρα…

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανησυχητική η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ – Αφαιρέθηκαν υπηρεσιακά έγγραφα;

ypes3

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ανησυχητική η διάρρηξη στη Διεύθυνση Εκλογών του ΥΠΕΣ – Αφαιρέθηκαν υπηρεσιακά έγγραφα;

«Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν χάνει ευκαιρία να μας υπενθυμίζει το πραγματικό πρόσωπο της "αριστείας"…