Newsroom

Newsroom

Έξαλλος ο Άδωνις: Το σπάσιμο βιτρινών είναι εθνική προδοσία – Δεν ντρέπονται τα παλιόπαιδα; (video)

Αφού δεν πρότεινε κρεμάλες για τους εθνοπροδότες - «παλιόπαιδα»... πάλι καλά.

FS Adonis

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεως Άδωνις Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος σήμερα το πρωί σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και αυτά που είπε σχετικά με το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις αλλά και τους συλληφθέντες από το συλλαλητήριο της Πέμπτης, σίγουρα θα συζητηθούν.

Ο Άδωνις όχι μόνο δεν βρήκε μια λέξη για να σχολιάσει το απίστευτο όργιο καταστολής και αστυνομικής βίας, αλλά προαναγγέλοντας ουσιαστικά περαιτέρω ποινικοποίηση των κοινωνικών διαμαρτυριών, χαρακτήρισε το σπάσιμο των βιτρινών ως εθνική προδοσία.

«Άλλο πράγμα οι διαδηλώσεις, που είναι δημοκρατικό δικαίωμα του καθενός και άλλο το να πετάς πέτρες σε αστυνομικούς και να σπας μάρμαρα και βιτρίνες», σχολίασε ο υπουργός αρχικά, σχετικά ήρεμος, άλλα μετά μοιραία ακολούθησε η γνωστή έκρηξη.

«Τώρα, όταν μιλάμε για το πώς θα φέρουμε τουρίστες, για να μην πεινάσει ο κόσμος, για να μη χάσουν φτωχοί άνθρωποι τις δουλειές τους, να μην κλείσουν μαγαζιά, όταν μιλάμε για αυτή την Ελλάδα, να πηγαίνει ο άλλος σε αυτά τα μαγαζιά, που περνάνε αυτή την κρίση και να σπάει τα μάρμαρα, τα πεζοδρόμια και να του σπάει τη βιτρίνα, αυτό δεν είναι πια σπάσιμο βιτρίνας, είναι εθνική προδοσία.

Αυτοί είναι προδότες. Δεν είναι απλώς καταστροφείς», αναφέρε ο Άδωνις και συνέχισε φωνάζοντας: «Την ώρα που η Ελλάδα προσπαθεί να κρατήσει μια θέση εργασίας, πας και σπας το μαγαζί ρε… μην πω τώρα μια βαριά κουβέντα στην τηλεόραση! Δεν ντρέπονται τα παλιόπαιδα, δεν ντρέπονται;»

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…