Άδωνις προς "αντάρτες": Διαλέξτε, γάλα ή ευρώ;

Σε υποδείξεις προς τους συναδέλφους του βουλευτές που αντιδρούν για τις αλλαγές στο γάλα και πολυνομοσχέδιο προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.…

adw

Σε υποδείξεις προς τους συναδέλφους του βουλευτές που αντιδρούν για τις αλλαγές στο γάλα και πολυνομοσχέδιο προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Όποιος δεν ψηφίσει στη Βουλή αναλαμβάνει την ευθύνη εξόδου της χώρας από το ευρώ. Δεν είμαστε παιδάκια, είμαστε βουλευτές… Ο Σαμαράς κατάφερε σε ένα μήνα να βγούμε στις αγορές. Βγαίνουμε από το μνημόνιο, ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης σε δηλώσεις του στο Mega.

«Η ψηφοφορία είναι μια ιστορική στιγμή. Το θέμα είναι ποιος θέλει ο τόπος να πάει μπροστά, ή ποιος θέλει ο τόπος να γυρίσει στον εφιάλτη» υπογράμμισε o υπουργός Υγείας, ο οποίος χαρακτήρισε κακομαθημένους τους φαρμακοποιούς.

«Συνάδελφοί μου στην κυβέρνηση εισηγήθηκαν να κάνω δεκτά όλα τα αιτήματα της τρόικας γιατί οι Έλληνες φαρμακοποιοί είναι τόσο κακομαθημένοι που θα κάνουν απεργία ότι και αν ψηφιστεί» είπε ο κ. Γεωργιάδης τονίζοντας ότι με προσωπική του παρέμβαση δεν πέρασαν όλα τα μέτρα που ζήτησε η τρόικα για τα φαρμακεία.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…