Newsroom

Newsroom

Άδωνις: Ό,τι σου παρέχεται τζάμπα, δεν το εκτιμάς κιόλας…

“Απολύτως ορθό” μέτρο χαρακτήρισε το εισιτήριο νοσηλείας των 25 ευρώ στα δημόσια νοσοκομεία ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, δίνοντας συνέχεια…

adonis 1

“Απολύτως ορθό” μέτρο χαρακτήρισε το εισιτήριο νοσηλείας των 25 ευρώ στα δημόσια νοσοκομεία ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, δίνοντας συνέχεια στην “παράσταση” των τελευταίων ημερών.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε πως από το μέτρο εξαιρείται αθροιστικά το ένα τρίτο του πληθυσμού, ενώ ερωτηθείς αν υπάρχει κάποια σκέψη για κατάργηση του εισιτηρίου των 25 ευρώ, απάντησε ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν υπάρξουν άλλα ισοδύναμα μέτρα και έκανε λόγο για “εξυγιαντικό” μέτρο, με τη λογική ότι αφού ο νοσηλευόμενος πληρώνει, ο γιατρός δεν μπορεί να ζητήσει “φακελάκι”.

Όμως εκεί που ο υπουργός έδωσε… ρέστα ήταν όταν, υπερασπιζόμενος την επιβολή του εισιτηρίου νοσηλείας, ακύρωσε με μία φράση κεκτημένα δεκαετιών: “Ό,τι σου παρέχεται τζάμπα, δεν το εκτιμάς κιόλας…”.

Δωρεάν δημόσια υγεία, δωρεάν δημόσια παιδεία, δωρεάν δημόσιο οτιδήποτε… Όλα στον κάλαθο των μνημονιακών αχρήστων. Γιατί στο μυαλό του υπουργού, αν δεν πληρώνεις για κάτι δεν μπορείς να το εκτιμήσεις.

Αν δεν ξέραμε τι εστί Άδωνις, θα είχαμε πέσει από τα σύννεφα.