«Ο Μητσοτάκης εγγυάται την παραμονή των ιερέων στο δημόσιο», διαβεβαιώνει ο Άδωνις (video)

Ο Κυριακος Μητσοτάκης, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Άδωνης Γεωργιάδης στον ΣΚΑΙ, δεσμεύεται να ξαναπροσλάβει στο Δημόσιο 10.000 εργαζόμενους, αν και εφόσον αυτοί απολυθούν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ποιους; μα φυσικά τους Ιερείς. Με λίγα λόγια ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, διαβεβαίωσε πως ο "Υπουργός Απολύσεων" του Σαμαρά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εγγυάται ότι δε θα απολυθεί κανένας Ιερέας... και αν απολυθεί θα τους επαναπροσλάβει.
 

NewsRoom 18/11/2018 | 15:06

«Ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης, όπως είπε ο ίδιος σε συνάντησή του με τους κληρικούς της χώρας, εγγυάται και θα εγγυάται ως πρωθυπουργός, τη θέση τους στο δημόσιο και τα εργασιακά τους δικαιώματα», δήλωσε με στόμφο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στην εκπομπή "Ακραίως" και στον Τάκη Χατζή.

 

 

Μιλάμε φυσικά για τον ίδιο πολιτικό που επί μνημονιακής του παντοκρατορίας, έλεγε πως «Μη μου παίρνει τη δόξα η Τρόικα όταν κάνουμε το αυτονόητο (απολύσεις).... Έχω βαρεθεί να κάνουμε το αυτονόητο (απολύσεις) και να παίρνει τη δόξα ο Τόμσεν»

Είναι ο ίδιος πολιτικός που ήθελε να βάλει εισιτήριο 25 ευρώ σε όλους για εισαγωγή στα νοσοκομεία.

Είναι ο ίδιος πολιτικός που είπε σε συνέντευξή του στην Washington Post ότι στην Ελλάδα «ασθένειες όπως ο καρκίνος δεν θεωρούνται επείγουσες, εκτός αν ο ασθενής βρίσκεται στα τελικά στάδια».

Είναι ο ίδιος πολιτικός που μιλούσε χυδαία σε εργαζόμενους («έπρεπε να απολυθείτε να δείτε τι εστί βερίκοκο»

Είναι ο πολιτικός που ήθελε να συγχωνεύσει νοσοκομεία και να απολύσει περισσότερους δημοσίους υπαλλήλους