Newsroom

Newsroom

Άδωνης: Το Mega το έκλεισε ο Τσίπρας (video)

Πρωινό παραλήρημα και χυδαιολογία από τον Άδωνη που «φαντασιώνεται» ότι το MEGA το έκλεισε ο Αλέξης Τσίπρας επειδή δεν μπορούσε να το ελέγξει

Screenshot 1 29 750x375 1

Τη γνωστή και ευτελή θεωρία συνωμοσίας ότι τάχα το MEGA το έκλεισε ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ επειδή θα αποτελούσε ανεξέλεγκτη και ισχυρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση του, επανέφερε από τη συχνότητα του…MEGA , ο Αδωνης Γεωργιάδης.

Μιλώντας στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA, o υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε ότι «το κλείσιμο του MEGA ήταν από τους κεντρικούς προεκλογικούς στόχους του Τσίπρα. Θυμίζω ο κ. Τσίπρας, ο κ. Σκουρλέτης, έλεγαν ότι εάν εκλεγούν θα κλείσουν το κανάλι. Και το έκλεισαν. Είναι μια νίκη της Δημοκρατίας ότι ξανά άνοιξε το MEGA. Το ότι το MEGA εκπέμπει είναι ένα χαστούκι προσωπικά στον Τσίπρα».

«Διάφοροι οπαδοί του ολοκληρωτισμού όπως οι του ΣΥΡΙΖΑ και τύποι σαν τον Τσίπρα που θέλουν να ελέγξουν τους αρμούς της εξουσίας εξυφαίνουν τρόπους για να κλείσουν ένα κανάλι. Αλλά η δημοκρατία έχει τρόπους να αντιδράσει και να ανοίξει το κανάλι» πρόσθεσε ο Άδωνης.

 

Ο υπυργός ανάπτυξη προφανώς ξεχνά ότι όσοι πόνεσαν πραγματικά για το κλείσιμο του σταθμού υπέδειξαν ως αυτουργούς τους ιδιοκτήτες και τους μετόχους του, όπως φυσικά και την ομολογία του Φώτη Μπόμπολα ότι το MEGA το έκλεισαν οι…μέτοχοι!

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…