Φιλοφρονήσεις Lamda σε Άδωνη που θα ζήλευαν και της «Ελλάδος τα παιδιά» (video)

«Υπουργό διαστημικής ανάπτυξης» χαρακτήρισε τον Άδωνη Γεωργιάδη ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development, θυμίζοντας λίγο κάτι ανάμεσα στην αμηχανία που προκαλούν τα αστεία του θείου που θα κάτσει με τη νεολαία και τους διαλόγους της κωμικής τηλεοπτικής σειράς «της Ελλάδος τα παιδιά» όπου ο Γιάννης Μπέζος ως σμήναρχος Κάκαλος δεχόταν φιλοφρονήσεις από σμηνίτη του. 

NewsRoom 04/10/2019 | 15:04

Σε ομιλία για το Ελληνικό παραβρέθηκε ο Άδωνης Γεωργιάδης κατά την οποία ο διευθύνων σύμβουλος της Lamda Development προσπάθησε να διανθίσει με λίγο από «χιούμορ» κι έτσι αποφάσισε να ευχαριστήσει τον υπουργό για το έργο του. 

Το εξαιρετικά επιτυχημένο αστείο - φιλοφρόνηση του διευθύνοντος συμβούλου δεν παρέλειψε να αναπαράξει στο twitter ο Άδωνης Γεωργιάδης θέλοντας να δείξει πόσο χαρούμενος ένιωσε όταν άκουσε δια στόματος του επικεφαλής της εταιρείας ότι από υπουργός Ανάπτυξης θα πρέπει να μετονομαστεί σε «υπουργό Διαστημικής ταχύτητας».

Την ίδια ώρα βέβαια που η φιλοφρόνηση του κ. Αθανασίου παραπέμπει στο ύφος των διαλόγων από την τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του 1990, «της Ελλάδος της παιδιά», ελέγχεται το κατά πόσο συνιστά θετική αποτίμηση για το έργο ενός υπουργού ο οποίος αποτελεί μέλος της κυβέρνησης σε μια ευνομούμενη πολιτεία το ότι ένα διευθυντικό στέλεχος εταιρείας αναφέρει με χαρά, «ότι είναι πρώτη φορά που η Πολιτεία κυνηγάει τον επενδυτή και όχι το αντίστροφο».

Δείτε τις τρυφερές φιλοφρονήσεις παρακάτω