Άδωνις κατά Ρωμανού για τα «πρωθυπουργικά» δώρα

Ο Ν. Ρωμανός καυχιέται που ο πρωθυπουργός δέχτηκε δώρο 4.600 δολαρίων για να δει NBA, «αψηφώντας» και αδειάζοντας τον Άδωνι που «απαγόρευε» δώρα άνω των 200 ευρώ ακόμα και για απλό βουλευτή.

4832394

Κομφούζιο στο κυβερνητικό στρατόπεδο. Στην προσπάθεια τους να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, βουλευτές της ΝΔ αδειάζουν συντρόφους και ακυρώνουν την παλιότερη γραμμή του κόμματος για τα δώρα στον Πρωθυπουργό…

Η χθεσινή είδηση πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε μαζί με τη Μαρέβα αγώνα του NBA, προκάλεσε ποικίλες και πολλές αντιδράσεις. 

Παρόλο που στο επίκεντρο της κριτικής βρέθηκε η μόνιμη πλέον τάση και «ικανότητα» του πρωθυπουργού να βρίσκει χρόνο ώστε να διασκεδάζει τον εαυτό του, την ίδια ώρα που ο κόσμος τριγύρω «φλέγεται», η κυβερνητική προπαγάνδα διάλεξε να απαντήσει μόνο, στις εύλογες αιτιάσεις για το κόστος των εισιτηρίων για τις πανάκριβες θέσεις από τις οποίες απόλαυσε τον αγώνα το πρωθυπουργικό ζεύγος.

Έτσι λοιπόν μάθαμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο γήπεδο των Wizards για τον αγώνα με τους Celtics, προσκεκλημένος του Ελληνοαμερικανού ιδιοκτήτη της ομάδας της αμερικανικής πρωτεύουσας – και προσωπικού του φίλου – Ted Leonsis. 

Τα πανάκριβα εισιτήρια ύψους σχεδόν 4.600 $, ήταν λοιπόν…δώρο!

Ο Νίκος Ρωμανός μάλιστα προχώρησε σε ανάρτηση στο twitter πανηγυρίζοντας που ο πρωθυπουργός δέχτηκε αυτό το δωράκι και με περίσσιο θράσος ανέφερε: «Δεν βαρεθήκατε να πηγαίνετε για μαλλί και να βγαίνετε κουρεμένοι; Ήρεμα ρωτάω»

Του υπενθυμίζουμε απλά την ανάρτηση που είχε κάνει ο Άδωνις το όχι και τόσο μακρινό Μάιο του 2019, όταν η ΝΔ ήταν αντιπολίτευση και ο Μητσοτάκης δεν ήταν πρωθυπουργός, με αφορμή τις «εγκληματικές» διακοπές του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, προφανώς εκφράζοντας την τότε κομματική γραμμή, είχε δηλώσει αυστηρά και ρητά ότι…«Ακόμη και για έναν απλό βουλευτή απαγορεύεται να αποδέχεται Δώρο άνω των 200€!»

Περιμένουμε αντίδραση από τον Άδωνι για το νέο «πρωθυπουργικό» δώρο που σίγουρα ξεπερνά τα 200 ευρώ…

Βίντεο από την στιγμή που ο Απόστολος Λύτρας μεταφέρει τη χτυπημένη σύζυγό του στο νοσοκομείο

Mega βιντεο

Βίντεο από την στιγμή που ο Απόστολος Λύτρας μεταφέρει τη χτυπημένη σύζυγό του στο νοσοκομείο

Στο βίντεο φαίνεται το ζευγάρι να περπατάει και να κρατιούνται χέρι – χέρι και η…

Νέα ανακυβίστηση από τον Λύτρα για ξυλοδαρμό της συζύγου του: Ποτέ δεν επινόησα το αφήγημα της πτώσης από τη σκάλα

Λυτρας ευελπιδων

Νέα ανακυβίστηση από τον Λύτρα για ξυλοδαρμό της συζύγου του: Ποτέ δεν επινόησα το αφήγημα της πτώσης από τη σκάλα

Με νέα του παρέμβαση ο Απόστολος Λύτρας τονίζει ότι δεν ήταν εκείνος που επινόησε το…