‘Αδωνις: Η Ιερά Σύνοδος έχει υπεύθυνη κρίση – Οι «άθεοι συριζαίοι» να μην μιλούν (video)

Δεν αποτελεί πρόβλημα για τον Άδωνι η σκοταδιστική και «επικίνδυνη» απόφαση της Ιερά Συνόδου για τον κορονοϊό αλλά όσοι έχουν γνώμη για αυτήν. «Να καούν στην πυρά οι άθεοι Συριζαίοι»...το μόνο που δεν είπε ο υπουργός

Επιστρατεύοντας την αγαπημένη του τακτική, του αποπροσανατολισμού, ο Άδωνις Γεωργιάδης τα «έβαλε» με όλους αυτούς που τόλμησαν να κρίνουν την απόφαση της Ιερά Συνόδου για τον κορονοϊό, κρίνοντας τους ως…«άπιστους και κομπλεξικούς».

Ο υπουργός της ΝΔ, εκφράζοντας δηλαδή ως υπουργός με τον πιο επίσημο και θεσμικό τρόπο την κυβέρνηση στην πρωινή του εμφάνιση στον ΣΚΑΙ, έφτασε ένα βήμα πριν προτρέψει τους πιστούς να σπεύσουν να «κοινωνήσουν» και να μεταλάβουν.

Συγκεκριμένα σχολιάζοντας την στάση της Εκκλησίας και την απόφαση της Ιερά Συνόδου δήλωσε: «Διάφοροι με κόμπλεξ κατά τις Εκκλησίας βγάζουν τώρα την χολή τους…Η εκκλησία και η Ιερά Σύνοδος έχουν υπεύθυνη κρίση και θα πουν στους πιστούς αυτά που πρέπει να πουν».

Λίγο πιο μετά, στην ίδια εκπομπή επιτέθηκε με τον πιο χυδαίο και αντιδημοκρατικό  τρόπο σε όσους έχουν διαφορετική γνώμη από τον ίδιο.

Απαντώντας στον δημοσιογράφο Ανδρέα Πετρόπουλο, που συμμετείχε στο πάνελ και τον είχε ρωτήσει για τη στάση της Πολιτείας στο θέμα, ο υπουργός αφηνιασμένος δήλωσε: 

«Πιστεύεις εσύ; Πιστεύεις; Αφού δεν πιστεύεις να μην μιλάς καθόλου γι αυτά. Κάθε φορά που ένας συριζαίος μιλάει εμείς εκνευριζόμαστε»

«Οι άθεοι να μείνουν μόνοι τους, όχι με μας»

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί, στη συνέχεια ήταν τόση η χαρά του με την ανεύθυνη, πολιτικάντικη και «επικίνδυνη» στάση του που ανάρτησε και στο twitter τα πιστεύω του…

 

Τσίπρας από Ελεγκτικό Συνέδριο: Δεσμευόμαστε για ένα κράτος δημοκρατικό, αποτελεσματικό και αξιοκρατικό

Τσίπρας από Ελεγκτικό Συνέδριο: Δεσμευόμαστε για ένα κράτος δημοκρατικό, αποτελεσματικό και αξιοκρατικό

«Αυτή είναι η δική μας δέσμευση και θα την κάνουμε πράξη»