Άδωνις: Η Αλεξία Έβερτ είναι μία Κυρία, δεν πρέπει να φύγει από το δημοτικό συμβούλιο

Τι κι αν αποκάλεσε κάποιους κατσαρίδες. Στο «διαγωνισμό» χυδαιότητας μπήκε και ο Τζήμερος που θεωρεί πως η Α. Έβερτ... «αδικεί τις κατσαρίδες και τα τρωκτικά»

NewsRoom 19/11/2020 | 12:21

«Ξαναχτυπά» ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, εκφράζοντας την «αλληλεγγύη» του στην Αλεξία Έβερτ και αδειάζοντας τον Κώστα Μπακογιάννη για την απόφαση του να την αποπέμψει από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων.

Όπως συνηθίζει, με ανάρτησή του στο Twitter δήλωσε ανοιχτά την αντίθεσή του για την απομάκρυνση της Αλεξίας Έβερτ από τον δήμο Αθηναίων, δημιουργώντας νέο κύκλο αναταράξεων στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας.

«Η κα Αλεξία Έβερτ είναι μία αληθινή Κυρία με μεγάλη προσφορά στην Αθήνα μας. Προφανώς η οργή των ημερών και η χαλαρότητα του Διαδικτύου την οδήγησαν σε μια απρεπή έκφραση καταδίκης μίας προκλητικής πράξεως του ΚΚΕ. Δεν πρέπει να φύγει από το Δημοτικό Συμβούλιο. ''Ο αναμάρτητος...''», αναφέρει αναλυτικά ο  Άδωνις Γεωργιάδης.

Ενώ ο Θάνος Τζήμερος μπήκε με όλες του τις δυνάμεις στον άτυπο διαγωνισμό χυδαιότητας που έχει ξεσπάσει και απαντώντας στην ανάρτηση του Άδωνι σχολιάζει ότι «Βεβαίως είναι απρεπής η έκφραση της Αλεξίας Έβερτ. Αδικεί τις κατσαρίδες και τα τρωκτικά»

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Μπακογιάννης ζήτησε από την Αλεξία Έβερτ, να παραιτηθεί από τη θέση της αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων μετά την κατακραυγή για το εξαιρετικά προκλητικό και εμετικό  σχόλιο κατά των διαδηλωτών του ΚΚΕ τους οποίους χαρακτήρισε «κατσαρίδες και τρωκτικά».