Newsroom

Newsroom

Άδωνις: Για κάποιο λόγο πιστεύει ότι η γκάφα με το πασχαλιάτικο μήνυμα του βγήκε σε καλό

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απέδωσε τα τρανταχτά ορθογραφικά και νοηματικά λάθη της ανάρτησής του σε έναν συνεργάτη και προσπαθεί να πείσει ότι είχαν θετικά αποτελέσματα

adonis 1

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατάφερε να τα κάνει όλα λάθος μέχρι και στο πασχαλιάτικο μήνυμά του για την Ανάσταση, καθώς πέρα από τα ορθογραφικά λάθη που υπήρξαν, το νόημα είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με το πραγματικό.

Πιο συγκεκριμένα η ανάρτηση του υπουργού υγείας ανήμερα του Πάσχα προκάλεσε εύλογα ερωτήματα για το πως γίνεται να έχει τόσα προβλήματα τόσο ως προς αυτό που θέλει να πει, όσο και στην σωστή γραφή των λέξεων.

Τα 3 λάθη Άδωνι

  • Η λέξη «Υγείας» είναι γραμμένη με λατινικό S αντί με ελληνικό.
  • Παρά το γεγονός ότι έχει επιλέξει πολυτονικό σύστημα για τον τίτλο, η λέξη «νεκρών» δεν έχει περισπωμένη όπως θα έπρεπε.
  • Στο μήνυμά του ο Υπουργός μιλά για νίκη του θανάτου, ωστόσο το αναστάσιμο μήνυμα έχει το ακριβώς αντίθετο νόημα και εκφράζει τη νίκη επί του θανάτου.

adoni full

Παρ’ όλα αυτά ο Άδωνις Γεωργιάδης υιοθετώντας την συχνή πρακτική του, «πέταξε την μπάλα στον αέρα», έριξε το φταίξιμο για τα λάθη σε έναν συνεργάτη του και μάλιστα προσπάθησε να πείσει πως εν τέλει καλώς έγιναν τα λάθη, αφού βοήθησαν να διαβαστεί από περισσότερο κόσμο η ανάρτησή του και έτσι να μεταφερθεί το αναστάσιμο μήνυμα.

Ένα μήνυμα παρ’ όλα αυτά που δεν υπάρχει σε όσα γράφονται στον προσωπικό λογαριασμό του υπουργού, αφού το νόημα που παρουσιάζεται είναι ακριβώς αντίθετο.

Την ίδια στιγμή εγείρεται ένα ακόμα ζήτημα για το πως επιλέγονται οι συνεργάτες του, στους οποίους απέδωσε την ευθύνη, αλλά ακόμα περισσότερο αν ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει αφήσει «όλη την δουλειά» σε άλλους ανθρώπους, μην ελέγχοντας καν όσα αναρτώνται στον λογαριασμό που φέρει το όνομά του.

Μάλιστα ουσιαστικά «ζήτησε και τα ρέστα» σε όσους σχολίασαν τα τρανταχτά λάθη, λέγοντας πως «δεν περίμενε τόσο ανθρωποφαγία».

Διαβάστε επίσης:

Άρης Μουγκοπέτρος: Δημόσια έκκληση από τον δικηγόρο του για συγκεκριμένο θαμώνα – Τι ζητά

Ραντεβού με γιατρούς: Τεράστια η τηλεφωνική χρέωση ανά λεπτό – Το on air ρεπορτάζ του Παπαδάκη

Ανδρέας Παπανδρέου: Πωλείται η αγαπημένη του Mercedes – Η αγγελία και το ποσό

Η τέχνη της συγκάλυψης

Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Αγ. Παρασκευή: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Πολωνού καθηγητή – Η πρώην σύζυγος του έδωσε εντολή να τον σκοτώσουν

αγια παρασκευη εκτελεση 1

Αγ. Παρασκευή: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Πολωνού καθηγητή – Η πρώην σύζυγος του έδωσε εντολή να τον σκοτώσουν

Προσαγωγές από την Αστυνομία για την εκτέλεση του 43χρονου καθηγητή στην Αγία Παρασκευή.

Για νέα απάτη με αρπαγή χρημάτων προειδοποιεί η πυροσβεστική: «Εφιστούμε την προσοχή όλων»

Πυροσβεστική

Για νέα απάτη με αρπαγή χρημάτων προειδοποιεί η πυροσβεστική: «Εφιστούμε την προσοχή όλων»

«Να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί σε τηλεφωνήματα που παριστάνουν την Υπηρεσία του Πυροσβεστικού Σώματος» αναφέρει στην…