Άδωνης Γεωργιάδης στο νέο του ρόλο: Φωτογράφος πολυελαίων

Και ενώ το  πογκρόμ της αστυνομίας (Σεπόλια) συνεχίζεται  με τις ευλογίες του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Κυριάκου Μητσοτάκη στον απόηχο των εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου, την ίδια στιγμή Κυριάκος Μητσοτάκης και Άδωνης Γεωργιάδης βρίσκονται στα  Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σε επίσημη αποστολή της κυβέρνησης, με τον υπουργό Ανάπτυξης να συμπεριφέρεται ως τουρίστας, η μάλλον σα επίσημος φωτογράφος πολυελαίων!

georgiadis 0

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει τον Άδωνι Γεωργιάδη – που βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σε επίσημη αποστολή της κυβέρνησης – να συμπεριφέρεται ως τουρίστας.

Ο υπουργός Ανάπτυξης κατά τη διάρκεια συνάντησης, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του και τραβούσε selfie.

Ίσως είναι παιχνίδι του φακού, αλλά δίπλα του ο Νίκος Δένδιας φαίνεται να τον κοιτάζει απορημένος.

Για την ώρα ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν έχει ανεβάσει την επίμαχη selfie στα αγαπημένα του social media, ωστόσο δεν αποκλείεται να φτάσει και σε αυτό το σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι, συνοδευόμενος από τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδης, τον υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια, Κωνσταντίνο Φραγκογιάννη, τη διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του πρωθυπουργού, πρέσβη Ελένη Σουρανή, τον προϊστάμενο του Οικονομικού Γραφείου του πρωθυπουργού Αλέξη Πατέλη και τον σύμβουλοςΕθνικής Ασφάλειας, Θάνο Ντόκο.
 

 

Οι ΗΠΑ «ταΐζουν» την πολεμική μηχανή του Ισραήλ με στρατιωτική βοήθεια 13 δισ. δολαρίων

AP23317538119864

Οι ΗΠΑ «ταΐζουν» την πολεμική μηχανή του Ισραήλ με στρατιωτική βοήθεια 13 δισ. δολαρίων

Ανεξάρτητη διεθνής έρευνα ζητά ο ΟΗΕ για τους ομαδικούς τάφους στα δυο μεγαλύτερα νοσοκομεία της…

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…