Άδωνις Γεωργιάδης: Όταν ο εκδοτικός του οίκος έκανε προπαγάνδα κατά των εμβολίων

Βήμα σε θεωρίες συνωμοσίας έδινε ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσω του Εκδοτικού του Οίκου, με τον αδερφό του να βγάζει μένος κατά των εμβολίων χρησιμοποιώντας μάλιστα άκρως ρατσιστικά επιχειρήματα: «Τα εμβόλια έχουν ενοχοποιηθεί και για κάτι άλλο, διαλύουν την αντίσταση του οργανισμού», «Για να βγει ένα εμβόλιο στην αγορά, πρέπει να περάσουν δύο και τρία χρόνια, να γίνουν πειράματα, ξέρετε τώρα από αυτά που κάνουν στην Αφρική, στους μαύρους» έλεγε μεταξύ άλλων.

NewsRoom 02/10/2021 | 09:32

«Τα εμβόλια έχουν ενοχοποιηθεί και για κάτι άλλο, διαλύουν την αντίσταση του οργανισμού», «Για να βγει ένα εμβόλιο στην αγορά, πρέπει να περάσουν δύο και τρία χρόνια, να γίνουν πειράματα, ξέρετε τώρα από αυτά που κάνουν στην Αφρική, στους μαύρους» έλεγε μεταξύ άλλων.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο χρήστη στο twitter που δείχνει τον αδελφό του Άδωνι Γεωργιάδη, Λεωνίδα να είναι «ποταμός» κατά των εμβολίων.

Μέσα από την παραπάνω σειρά ερωτημάτων που θέτει ο Λεωνίδας Γεωργιάδης και που προκύπτουν από «θεωρίες συνωμοσίας» αναδεικνύει ότι η επιχείρηση του Άδωνι ουκ ολίγες φορές έχει δώσει βήμα σε καθοδηγητές του αντιεμβολιαστικού κινήματος.