Newsroom

Newsroom

Άδωνις Γεωργιάδης, ο άγνωστος Χ του Ρουκ Ζουκ (video)

«Πολιτικός; Δεν είναι...» - Τι απάντησε ο ίδιος

4733911

Δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι για να περιγράψει κανείς τη σουρεαλιστική σκηνή που διαδραματίστηκε στο τηλεπαιχνίδι Ρουκ Ζουκ του Ant1, όταν μια παίκτρια κλήθηκε να περιγράψει με τέσσερις χαρακτηριστικές λέξεις το λήμμα… «Άδωνις Γεωργιάδης».

«Πολιτικός; Δεν είναι…» αποφάνθηκε κοιτώντας στο ταβάνι η παίκτρια. Κάποιος κακεντρεχής θα μπορούσε ίσως και να συμφωνήσει μαζί της…

Τελικά έπαιξε με τις πιθανότητες: «Άνδρας», «διάσημος» και «ψηλός» ήταν οι τρεις πρώτες περιγραφικές λέξεις που σκέφτηκε.

Τις δύο πρώτες δεν τις δικαιολόγησε. Το «ψηλός», όμως το εξήγησε: «Η κάμερα κονταίνει», τόνισε η παίκτρια, για να λάβει την απάντηση της έμπειρης παρουσιάστριας Ζέτας Μακρυπούλια ότι «κονταίνει η κάμερα; Δεν το ήξερα, παχαίνει ήξερα».

«Δεν έχεις ιδέα ποιος είναι ο Αδωνις Γεωργιάδης;» ρωτάει έκπληκτη η παρουσιάστρια. «Οχι» απαντά η κοπέλα. «Ιδέα, ε;», «Τον έχω ακουστά αλλά δεν ξέρω ποιος είναι», εξηγεί η παίκτρια.

Και κάπως έτσι, η Πρωτομαγιά του 2019 απέκτησε άλλο νόημα. Μια πολύ καλή μέρα για την τηλεόραση και μάλλον μια αρκετά κακή για τον Άδωνη. 

Άλλωστε, η σχέση με του Άδωνη Γεωργιάδη με την τηλεόραση, είναι, αν και πολύ στενή, αντιστρόφως ανάλογη. 

Ή, όπως σχολιάζει ο Δημήτρης Κανελλόπουλος στην efsyn.gr, «ξέρετε τι είναι να μην γνωρίζεις τον Αδωνι, να μην τον έχεις διαρκώς στα αυτιά σου και να αγνοείς την πολιτική του ύπαρξη; Είναι η ηρεμία που ψάχνουν όλοι στη Γιόγκα…»

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ο Άδωνης Γεωργιάδης αντιμετώπισε το περιστατικό με χιούμορ, αφού αναμετέδωσε το βίντεο μέσω του twitter, ευχαριστώντας μάλιστα τη Ζέτα Μακρυπούλια. «Έστω και έτσι έγινα για λίγο και ψηλός και πλούσιος…. φανταστικό βίντεο», σχολίασε.

 

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…