Newsroom

Newsroom

Άδωνης Γεωργιάδης: «Διαφωνεί πλήρως» κυρίως με τον εαυτό του…

Στις 8.47 είπε κάτι. Στις 8:59 είπε πως δεν το είχε πει. Ένα βραβείο «αντιπροέδρου Εδεσαϊκού» στον κ. υπουργό και γρήγορα!

FS Adonis

Μπορεί Ανατροπή να μην υπάρχει στο νέο Mega, όμως στον ΣΚΑΪ κάθε εμφάνιση του Άδωνη Γεωργιάδη είναι γεμάτη με… ανατρεπτικές εκπλήξεις και κωλοτούμπες.

Ωστόσο σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης κατέγραψε νέο ρεκόρ καθώς χρειάστηκε μόλις 12 λεπτά για να πάρει πίσω μια φράση του και μάλιστα να προσπαθήσει να «βγάλει τρελούς» όσους τον άκουσαν να τη λέει.

Συγκεκριμένα, ο Άδωνης Γεωργιάδης, που ήταν ως συνήθως στο πόστο του στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, δήλωσε: «[…] Είναι δόκιμη η ανησυχία της Αστυνομίας. Θέλω να εκφράσω δημοσίως την πλήρη μου διαφωνία διότι η Αστυνομία είναι υποχρεωμένη να κάνει τη δουλειά της».

Όλα αυτά τα είπε στις 8.47 το πρωί. Μάρτυρας, το ρολόι της εκπομπής στο κάτω αριστερά μέρος της οθόνης.

Λίγη ώρα αργότερα όμως, τα πράγματα άλλαξαν. Και όταν λέμε λίγη, εννοούμε 12 λεπτά, καθώς στις 8.59 ο υπουργός τα μάζεψε κακήν κακώς, διαπιστώνοντας ότι η φράση που «θέλησε να εκφράσει δημοσίως», είχε πράγματι… ακουστεί.

Βλέποντας λοιπόν τη «φάσα» του αρχισυντάκτη της εκπομπής που έγραφε «Γεωργιάδης: Διαφωνώ πλήρως με την αστυνομία για τους μάρτυρες», ο υπουργός επιχείρησε να τον βγάλει… τρελό. 

«Μισό λεπτό. Τη φράση διαφωνώ πλήρως με την αστυνομία για τους μάρτυρες την έχω πει εγώ που γράφετε; Ε, βγάλτε το σούπερ γιατί εγώ δεν το έχω πει αυτό!» είπε χωρίς ίχνος ντροπής. 

Φυσικά η φάσα άλλαξε, αλλα ευτυχώς οι εκπομπές καταγράφονται… 

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…