Άδωνις: «Έφτυσε τον κόρφο του» που δεν θρηνήσαμε θύματα στη μεγάλη φωτιά στην Πάτρα (video)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης φαίνεται πως ήθελε να ξορκίσει το κακό το μάτι, ενώ άρχισε και τα «θεός φυλάξει»

αδωνις

Η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην Πάτρα χθες (09/07) είχε ως αποτέλεσμα να καούν σπίτια, αυτοκίνητα και μεγάλες εκτάσεις ενώ οι φλόγες απείλησαν και το Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο όπου νοσηλεύονταν παιδιά και πέρα από το προσωπικό εκεί βρίσκονταν συγγενείς και συνοδοί των ασθενών.

Ευτυχώς το νοσοκομείο εκκενώθηκε εγκαίρως χωρίς να κινδυνέψει κανείς, ενώ μόλις ένα εφημερίο κάηκε αφού η φωτιά έφτασε εκεί απλά κατάφερε να ελεγχθεί γρήγορα λόγω της πολύ σημαντικής βοήθειας του προσωπικού αλλά και την επέμβαση της πυροσβεστικής.

Μάλιστα σήμερα ο υπουργός υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, βρέθηκε στο Καραμανδάνειο ουσιαστικά για να πει πόσο καλά λειτούργησε ο κρατικός μηχανισμός, αλλά και πόσο γρήγορα πήρε ο ίδιος τη σωστή απόφαση, ωστόσο από ότι φαίνεται όλα πήγαν καλά μάλλον και από τύχη.

Πιο συγκεκριμένα ο Άδωνις ενώ έκανε δηλώσεις μπροστά στις κάμερες άρχισε να “φτύνει τον κόρφο” του, ίσως για το κακό μάτι, ενώ σημείωσε:

«Σήμερα είμαστε εδώ ανακουφισμένοι και χαρούμενοι γιατί όλα πήγαν καλά, σήμερα θα μπορούσαμε εδώ να είμαστε (φτύνει) σε πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση.

Αυτό που έγινε ήταν πάρα πολύ επικίνδυνο, η φωτιά έφτασε μέσα στο νοσοκομείο, καταλαβαίνετε μέσα σε ένα νοσοκομείο με μικρά παιδιά, συνοδούς, γονείς, με στενούς διαδρόμους, σε μια δύσβατη περιοχή που είναι δύσκολο να πλησιάσεις, δηλαδή αν εγκλωβιστείς εδώ ο θεός να μας φυλάει.

Όλα πήγαν καλά».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το 01:45 και μετά

Το θέμα πάντως είναι πόσο ακόμα το «φτύσιμο του κόρφου» και τα «θεός φυλάξει» θα είναι αρκετά προκείμενου να αποφευχθεί μια τραγωδία!

Κύκλωμα εκβιαστών: Τυλιγμένα σε χαρτία και βαλμένα σε σακούλες και τάπερ τα χρήματα της σπείρας (video)

εκβιαστες1

Κύκλωμα εκβιαστών: Τυλιγμένα σε χαρτία και βαλμένα σε σακούλες και τάπερ τα χρήματα της σπείρας (video)

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες με τους αστυνομικούς τη στιγμή που εντοπίζουν μέρος των χρημάτων που…

Οι Σκιαδαρέσες στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την Παλαιστίνη και καταχειροκροτούνται (video)

ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΕΣ 2

Οι Σκιαδαρέσες στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την Παλαιστίνη και καταχειροκροτούνται (video)

Ένα σύντομο, συγκλονιστικό μήνυμα για την Παλαιστίνη μοιράστηκαν χθες με χιλιάδες ανθρώπους οι Σκιαδαρέσες, στη…