Newsroom

Newsroom

Άδωνι, πέσε ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ! Μπορείς!

Της Λουκίας Χουλιάρα Η περίπτωση με κωδικό όνομα «Άδωνις Γεωργιάδης» είναι λίγο ή πολύ γνωστή. Πρόκειται για έναν «wanna be»…

loukia chouliara

Της Λουκίας Χουλιάρα

Η περίπτωση με κωδικό όνομα «Άδωνις Γεωργιάδης» είναι λίγο ή πολύ γνωστή. Πρόκειται για έναν «wanna be» πολιτικό, ο οποίος χρησιμοποιεί διττά, τη βουλευτική του ιδιότητα. Από την μία πλευρά υποδύεται τον κυβερνητικό «λαγό», μπαίνοντας μπροστάρης στην ασύδοτη και ανάλγητη πολιτική προέλαση των εκλεγμένων «εκπρόσωπων» των δανειστών στη χώρα. Από την άλλη, προσπαθώντας να δαμάσει την ξεχειλίζουσα και αυτόχθονα ανάγκη του για αυτοπροβολή, κάνει τουρνέ σε κάθε υπαρκτό και «ανύπαρκτο» Μέσο Ενημέρωσης προβαίνοντας σε δηλώσεις γραφικές και υιοθετώντας- ακόμα πιο γραφικές- συμπεριφορές! 
 
Το τελευταίο δε διάστημα, που η κυβερνητική πτώση καταγράφεται ακόμα και στις- κατά παράδοση εχθρικές προς την αντιπολίτευση- δημοσκοπήσεις, ο κ. Γεωργιάδης ξεπερνά κάθε όριο πολιτικής ευπρέπειας! Ποιος δύναται να ξεχάσει τη δήλωση που κόντεψε να τον τοποθετήσει στο Πάνθεον των γελωτοποιών;; «Θα κάνω απλώς το αυτονόητο, αλλά έχω βαρεθεί να κάνω το αυτονόητο και να καρπώνεται τη δόξα ο Πολ Τόμσεν. Οι τυχόν απολύσεις γιατρών του ΕΟΠΥΥ θα είναι αποφάσεις δικές μου και μόνο». Ποιος μπορεί να συγκρατήσει το γέλιο του μπροστά στην «αυτοδιαπόμπευσή» του στο διαδίκτυο;; Διαπόμπευση όμως η οποία, εκτός του ότι κάνει κάθε πικραμένο να ευθυμεί, αποπροσανατολίζει. Ο Άδωνις, μοιράζει απειλές αγωγές και μηνύσεις- κατά την Μουρούτειο πρακτική-, τουιτάρει ακόμη και από το «γειτονικό» Καζακστάν και  χρησιμοποιεί επιχειρήματα τύπου «Ξυδάκι», προκειμένου να αντικρούσει κάθε διαφωνούντα! 
 
Το να επιχειρήσει να αντιμετωπίσει κανείς τον κ. Γεωργιάδη ως μια «κλινική» περίπτωση, εκτός του ότι απέχει από την πραγματικότητα, του παρέχει το απόλυτο άλλοθι σε μια ενδεχόμενη μελλοντική απόδοση ευθυνών για τα όσα- σήμερα- πράττει ! Ο υπουργός «Υγείας» έχει πλήρη επίγνωση των πεπραγμένων του! Ο υπερβάλλων ζήλος που επιδεικνύει απέναντι στις προσταγές των ιθυνόντων και η, κατά τα φαινόμενα, παρασκηνιακή δραστηριοποίησή του σε διάφορες περιπτώσεις (μεροληπτικός διορισμός νέων διοικητών και υποδιοικητών στα νοσοκομεία, αποκαλύψεις για επίσκεψη στο σπίτι γνωστού φαρμακοβιομήχανου την παραμονή της ψήφισης της τροπολογίας για τα φάρμακα στη Βουλή), συνιστούν πράξεις απόλυτα συνειδητές. Δεν είναι, σε καμία περίπτωση, αποτέλεσμα ασθενούς ψυχικής υγείας και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως προσχεδιασμένες και μεθοδευμένες δράσεις.
 
Παρόλο που- σύμφωνα με διαρρέουσες πληροφορίες- το πρωθυπουργικό περιβάλλον προσφάτως  «τράβηξε» το αυτί του κ. Γεωργιάδη με αφορμή την εκτενή και απρεπή διαδικτυακή του έκθεση, δε θα πρέπει να απελπιζόμαστε! Το «παρορμητικόν του χαρακτήρος» του δε θα του επιτρέψει να αποσυρθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να στερήσει το γέλιο από το λαό!

(πηγή: periodista.gr)

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…