Newsroom

Newsroom

«Αδικοχαμένος μουσικός» για τον ΣΚΑΪ ο δολοφονημένος Παύλος Φύσσας

Το κανάλι που επέλεξε να μεταδώσει την είδηση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα ως μια «συμπλοκή για το ποδόσφαιρο», επιλέγοντας να ξεπλύνει τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής, σήμερα με αφορμή τη δίκη και την παρουσία όλων των κατηγορούμενων στο δικαστήριο αποφάσισε με ανάρτηση στο twitter να ακολουθήσει την ίδια τακτική βαφτίζοντας τον, ως «αδικοχαμένο μουσικό».

EK Fyssas

Στις 18 Σεπτεμβρίου 2013, λίγο μετά από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα η εκπομπή «Πρωινή Γραμμή» του ΣΚΑΪ με τους Λυριτζή – Οικονόμου έγραφε : «Τον σκότωσε για το ποδόσφαιρο».

Η μητέρα του Φύσσα θα βγει στο ίδιο κανάλι λίγες ημέρες αργότερα φωνάζοντας: «Εσείς σκοτώσατε το παιδί μου». Πάλι το ίδιο πρωί, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο Αρης Πορτοσάλτε θα καλέσει τον Κασιδιάρη, που θα αρνηθεί κάθε ευθύνη: «Κάντε κάτι να μη σας πιάνουν στο στόμα τους», η… συμβουλή του Πορτοσάλτε στον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής!

Σήμερα, έξι χρόνια μετά, η ανάρτηση που επέλεξε το skai.gr για να παρουσιάσει την είδηση της παρουσίας της μητέρας του Παύλου Φύσσα στον ίδιο χώρο με τον καθ’ ομολογία δολοφόνο του γιου της ήταν η εξής: «Η μητέρα του 34χρονου αδικοχαμένου μουσικού, έπειτα από δεκάδες συνεδριάσεις που ο Ρουπακιάς ήταν απών από τη διαδικασία, τον είδε ξανά δίπλα της μη μπορώντας να ηρεμήσει και να κρατήσει τα δάκρυα της».

Δείτε την ανάρτηση του skai.gr στο twitter

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

kallianos adonis 654 new 102 1

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

«Ήταν ένας άνθρωπος που είχε πολλά νοσήματα, η ανακοπή δεν είναι κάτι που προβλέπεται», τόνισε…

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

ματι

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

Την ενοχή συνολικά έξι από τους συνολικά 21 κατηγορουμένους για την τραγωδία στο Μάτι αποφάσισε…