Newsroom

Newsroom

Αδικαιολόγητη έκρηξη Τσιτσιπά κατά του πατέρα του: Τον έβρισε και του είπε να φύγει από το γήπεδο

Υπάρχουν αθλητές στον κόσμο που τιμούν...με κάθε τρόπο το αθλητικό ιδεώδες και υπάρχουν και ορισμένοι που το ντροπιάζουν. Στην δεύτερη κατηγορία τείνει να μπει ο Στέφανος Τσιτσιπάς

TSITSIPAS

Έχασε τον έλεγχο και ξέφυγε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Στον αγώνα με τον Ντένις Νόβακ (Νο 155) για τον πρώτο γύρο του τουρνουά της Βιέννης, ο 24χρονος Έλληνας τενίστας δέχτηκε μπρέικ από τον αντίπαλό του που προηγήθηκε με 4-3 και έγινε έξαλλος. Αντιδρώντας, προφανώς, σε κάτι που του είπε ο Απόστολος Τσιτσιπάς, ο Στέφανος άρχισε να βρίζει («μ@@@ας είσαι») και φάνηκε να τον καλεί να φύγει από το γήπεδο!

Ο πατέρας και προπονητής του νούμερο 5 στον κόσμο δεν έδειξε να αντιδρά, αν και με την κάμερα να «πιάνει» το επεισόδιο, ήταν φανερά σε άβολη θέση.

 

Προφανώς ο Έλληνας Τενίστας και No5 στον κόσμο, μάλλον απέχει παρασάγγας…από τους  τιτάνες του τένις, ως προς την διαχείριση  των συναισθημάτων και της έντασης του αγώνα. Η δημοφιλία του  είναι αντιστρόφως ανάλογη με το ταλέντο του, καθώς σε ένα ατομικό άθλημα  δεν χωράνε… οπαδικά συναισθήματα αν θέλεις να λέγεσαι αθλητής επιπέδου.

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…