Αδιάσειστα τα ντοκουμέντα για τη Χρυσή Αυγή: Είναι νεοναζί και εγκληματίες (video)

Τρία χρόνια μετά την έναρξη της Δίκης της Χρυσής Αυγής και ενώ βρισκόμαστε στη φάση εξέτασης του οπτικοακουστικού και έγγραφου υλικού τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους. Σύμφωνα με τα ίδια τα λεγόμενα του φυρερίσκου και των στελεχών της, πρόκειται ξεκάθαρα για νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση.

5ae99c6c1dc5242d7a8b46b0

Πρόσφατα στο επίκεντρο της εξέτασης βρέθηκε αρχειακό υλικό από το σκληρό δίσκο από τον υπολογιστή του αρχηγού της Χ.Α. Νίκου Μιχαλολιάκου.

Εκεί, μεταξύ άλλων βρέθηκαν και πολλά βίντεο. Σε ένα από αυτά μάλιστα, του 2011, η ομολογία είναι σαφέστατη. Πρόκειται για νεοναζί, ρατσιστές και εγκληματίες.

«Είμαστε φασίστες, είμαστε νεοναζί, είμαστε ρατσιστές, δεν πιστεύουμε στη δημοκρατία. Θέλουμε να την καταλύσουμε» ακούγεται να λέει ο Ν. Μιχαλολιάκος σε στελέχη της Χ.Α., κάνοντας μάλιστα το γνωστό ναζιστικό χαιρετισμό.

Σε άλλο βίντεο ο Ν. Μιχαλολιάκος κάνει ειρωνικα, απίστευτα χυδαίες και απάνθρωπες αναφορές στο Ολοκαύτωμα: «Οι Εβραίοι τη γλιτώσανε, οι άλλοι στη Θεσσαλονίκη πήραν το τρενάκι, πήγανε ταξιδάκι. Ενα ωραίο μαγευτικό ταξίδι σε ένα πανέμορφο τοπίο για χειμερινές διακοπές. Είχε γράψει ένας φίλος μου ένα κείμενο- … στο βάθος του στρατοπέδου υπήρχαν τα κτίρια με τις ψηλές καμινάδες όπου απολάμβαναν τις μεταφυσικές του εμπειρίες»

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

Πηγή: Ελληνικά hoaxes

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

androulakis

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

«Ένας από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα, ο Φοίβος Ιωαννίδης δεν είναι πια…