Newsroom

Newsroom

Αδιανόητο περιστατικό σε αεροδρόμιο: Άφησαν το μωρό τους στον γκισέ του check-in…επειδή δεν είχε εισιτήριο (Video)

Όπως αποδείχθηκε, το μωρό δεν είχε εισιτήριο και το ζευγάρι κατευθύνθηκε προς την πτήση…αφήνοντας το παιδί τους πίσω στο γκισέ του check-in της αεροπορικής εταιρείας - Τι αναφέρει για το περιστατικό η Ryanair και η ανακοίνωση της ισραηλινής Αρχής.

briana tozour rUXh5USKfUQ unsplash

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ, όταν ένα ζευγάρι εγκατέλειψε το μωρό του στον γκισέ του check-in.

Το ζευγάρι, το οποίο δεν έχει ταυτοποιηθεί, έκανε check-in για μια πτήση της Ryanair από το διεθνές αεροδρόμιο Ben Gurion προς τις Βρυξέλλες την Τρίτη (31/01) μαζί με το βρέφος.


Ryanair: Τι αναφέρει για το περιστατικό – Η πολιτική της για τα μωρά

Η αστυνομία κλήθηκε να επιληφθεί του θέματος, ανέφερε εκπρόσωπος της Ryanair στο CNN σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Όπως δήλωσε, “οι εν λόγω επιβάτες που ταξίδευαν από το Τελ Αβίβ προς τις Βρυξέλλες παρουσιάστηκαν στο check-in χωρίς κράτηση για το βρέφος τους. Στη συνέχεια προχώρησαν στον έλεγχο ασφάλειας αφήνοντας το βρέφος πίσω στο check-in.”

“Ο υπάλληλος του check-in στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν επικοινώνησε με την ασφάλεια του αεροδρομίου, η οποία εντόπισε τους εν λόγω επιβάτες και το θέμα είναι πλέον υπόθεση της τοπικής αστυνομίας”.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Ryanair, “τα βρέφη μπορούν να συμπεριληφθούν σε μια κράτηση πτήσης κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας κράτησης“. Όταν κάνετε σχέδια για να ταξιδέψετε με ένα βρέφος, εμφανίζεται ένα αναδυόμενο μήνυμα στον ιστότοπο που αναφέρει ότι υπάρχει χρέωση 25 ευρώ για κάθε πτήση χωρίς επιστροφή που κάνει το μωρό ενώ κάθεται στην αγκαλιά ενός ενήλικα. Πρέπει να πληρωθεί ένα κάθισμα με ξεχωριστή συμφωνία, εάν οι ενήλικες επιθυμούν το μωρό να ταξιδέψει σε κάθισμα.

Η ανακοίνωση της ισραηλινής Αρχής για τα αεροδρόμια

“Ένα ζευγάρι και ένα βρέφος με βελγικά διαβατήρια έφτασαν για μια πτήση στον τερματικό σταθμό 1 χωρίς εισιτήριο για το μωρό. Το ζευγάρι έφτασε επίσης αργά για την πτήση, αφού το check-in για την πτήση είχε κλείσει. Το ζευγάρι άφησε το βρεφικό κάθισμα με το μωρό και έτρεξε προς τους ελέγχους ασφαλείας στον Τερματικό Σταθμό 1 σε μια προσπάθεια να φτάσει στην πύλη επιβίβασης για την πτήση”.

Εκπρόσωπος της ισραηλινής αστυνομίας δήλωσε στο CNN σε τηλεφωνική επικοινωνία ότι το θέμα φαίνεται να είχε επιλυθεί μέχρι τη στιγμή που η αστυνομία έφτασε στο σημείο. Ο ίδιος δήλωσε: “Η αστυνομία δεν έχει καμία σχέση με την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη: “Το μωρό ήταν με τους γονείς και δεν υπάρχει περαιτέρω έρευνα”.

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Μασσαλή Καραμανλής

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει το ηχηρό χειροκρότημα που έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στον Καραμανλή…

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…